De Nederlandse zangeres Berget Lewis doet komend najaar mee aan het programma X-Factor UK. Dit stelt de website MJSBigBlog, die informatie van fans over zangwedstrijden op televisie verzamelt, op basis van berichten op internetfora.

Article continues after the ad

Goede zangeres

De opnames van een aantal shows zouden inmiddels voltooid zijn en bezoekers hebben hierover bericht op diverse fansites. Berget Lewis zou als mentor in het programma zangeres Nicole Scherzinger hebben. “Berget is GOED”, stelt de blog. “Heel ‘churchy’. Niet perse mijn ding, maar zij kan absoluut zingen.” X-Factor UK wordt in het Verenigd Koninkrijk uitgezonden door ITV. Het programma is niet in Nederland te zien.

Geen commentaar

Een woordvoerder van Berget Lewis kon dinsdagochtend geen commentaar geven op het bericht op de website. De zangeres begon op jonge leeftijd als zangeres in een gospelkoor. Daarna zong ze als achtergrondzangeres bij Total Touch en ontwikkelde zich als solo-artiest. Lewis maakt al een paar jaar deel uit van de succesvolle gelegenheidsformatie Ladies of Soul.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP
(ANP)