Vier miljoen mensen zagen gisteravond hoe alle boeren de liefde vonden. Helaas moesten er vooraf een aantal vrouwen het schip ruimen. Hoe gaat het nu met laatste afvallers Anne, Alberdien, Anke en Susanne? De dames hebben niet stil gezeten. Eén afvaller heeft zelfs de liefde gevonden...

Lees ook: Boer Herman is onherkenbaar na grote make-over

Anne (boer Herman)
Anne vatte de keuze van haar boer meteen sportief op. Het was een teleurstelling, maar ze heeft er nu vrede mee. "Het is nu wel gezakt. Het is al een tijdje geleden opgenomen," zegt Anne. De laatste afvaller van boer Herman is nog vrijgezel, maar wel op zoek. "Ik sta zeker open voor een nieuwe liefde."

Alberdien (boer Olke)
De Friezin kijkt er naar uit om haar boer weer te zien. Ze vertrok abrupt uit Texas en denkt daarom nog vaak aan Olke. "Ik heb het niet kunnen afsluiten," zegt Alberdien. "Het boek is nog niet dicht voordat ik hem heb kunnen zien."

Anke (boer Marc)
Toen boer Marc de liefde verklaarde aan Annekim, maakte hij Anke meteen wakker om te vertellen dat ze kon vertrekken. "Dat was heel raar. Hij deed het een beetje onhandig, maar daar kan hij ook niks aan doen". Anke heeft in de tussentijd niet stil gezeten. Het lijkt er zelfs op dat ze de liefde weer heeft gevonden! "Ik ben sinds kort aan het daten en dat is heel erg leuk," aldus Anke. 

Susanne (boer David)
Susanne heeft er spijt van dat ze niet meer van zichzelf heeft laten zien aan boer David, maar ze gunt hem en Mara het geluk. De blondine heeft leuke reacties gekregen op haar optreden in het programma, ook van mannen die dolgraag een beschuitje met haar zouden willen eten. "Ik krijg allemaal berichtjes en brieven, maar ik houd het nog even rustig. Eerst alles even laten bezinken," zegt Susanne.

Beeld: Peter Smulders

Singer-songwriter Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64e editie van het Eurovisiesongfestival 2019 in Tel Aviv.

Dat heeft AVROTROS maandag bekendgemaakt. De 24-jarige Laurence studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg. Hij ontwikkelde zich daar als zanger, songwriter en producer en deed tijdens zijn studie ervaring op in onder meer Londen en Stockholm.

Talenten

"De afgelopen jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met grote naamsbekendheid", stelt de zanger. "Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven."

Eva Simons

Er gingen eerder op de dag geruchten dat Eva Simons de kandidaat zou zijn, maar dat bleek dus niet zo te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

We hebben de lieve snoet van baby Bobby ondertussen al vaak voorbij zien komen. En ook deze nieuwe beelden zijn weer té leuk om niet te delen. Moeder Chantal betrapt de kleine deugniet namelijk op heterdaad op diefstal…

Op de video is te zien hoe Bobby de koelkast heeft geplunderd. Zijn buit? Een bakje met frambozen en blauwe bessen. Wanneer hij het fruit, dat inmiddels aardig is verdeeld over de vierkante meters van de keukenvloer, stiekem zit op te smikkelen voor de open koelkastdeur, komt Chantal aangeslopen.

‘Kun je niet framboos op worden’

‘Bobby… Bobby? Wat is dit?’, vraagt ze met een ernstig serieuze stem terwijl de ‘schade’ filmt. Met een framboos half uit zijn mond hangend vertrekt het kleine ventje geen spier – een hilarisch gezicht. ‘Kun je niet framboos op worden’, schrijft Chantal bij in het bijschrift op Instagram. Helemaal mee eens. Wij zien in Bobby wat hij ziet in het doosje vitamientjes: om óp te vreten.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl