Vier miljoen mensen zagen gisteravond hoe alle boeren de liefde vonden. Helaas moesten er vooraf een aantal vrouwen het schip ruimen. Hoe gaat het nu met laatste afvallers Anne, Alberdien, Anke en Susanne? De dames hebben niet stil gezeten. Eén afvaller heeft zelfs de liefde gevonden...

Lees ook: Boer Herman is onherkenbaar na grote make-over

Anne (boer Herman)
Anne vatte de keuze van haar boer meteen sportief op. Het was een teleurstelling, maar ze heeft er nu vrede mee. "Het is nu wel gezakt. Het is al een tijdje geleden opgenomen," zegt Anne. De laatste afvaller van boer Herman is nog vrijgezel, maar wel op zoek. "Ik sta zeker open voor een nieuwe liefde."

Alberdien (boer Olke)
De Friezin kijkt er naar uit om haar boer weer te zien. Ze vertrok abrupt uit Texas en denkt daarom nog vaak aan Olke. "Ik heb het niet kunnen afsluiten," zegt Alberdien. "Het boek is nog niet dicht voordat ik hem heb kunnen zien."

Anke (boer Marc)
Toen boer Marc de liefde verklaarde aan Annekim, maakte hij Anke meteen wakker om te vertellen dat ze kon vertrekken. "Dat was heel raar. Hij deed het een beetje onhandig, maar daar kan hij ook niks aan doen". Anke heeft in de tussentijd niet stil gezeten. Het lijkt er zelfs op dat ze de liefde weer heeft gevonden! "Ik ben sinds kort aan het daten en dat is heel erg leuk," aldus Anke. 

Susanne (boer David)
Susanne heeft er spijt van dat ze niet meer van zichzelf heeft laten zien aan boer David, maar ze gunt hem en Mara het geluk. De blondine heeft leuke reacties gekregen op haar optreden in het programma, ook van mannen die dolgraag een beschuitje met haar zouden willen eten. "Ik krijg allemaal berichtjes en brieven, maar ik houd het nog even rustig. Eerst alles even laten bezinken," zegt Susanne.

Beeld: Peter Smulders

Nadat pretmiljonair Johan Vlemmix vorige week toegaf dat hij interesse heeft in de aankoop van een huis náást zijn aartsrivale Patricia Paay op recreatiepark Parc Patersven, zou haar man Robbert Hinfelaar woest hebben gereageerd. Johan voelt zich zelfs bedreigd, vertelt hij Story. 

Toen Patricia Paay en haar man Robbert Hinfelaar vorige week in Story lazen dat Johan Vlemmix een woning naast die van hen op vakantiepark Parc Patersven in Wernhout wil kopen, zouden ze elkaar verbijsterd hebben aangekeken en daarna woedend hebben gereageerd. Volgens Johan pakte Robbert terstond de telefoon om hem de toegang tot hun vakantiepark te ontzeggen. ‘Ja, ik heb een flinke tirade gehad van Robbert,’ vertelt Johan aan Story. ‘Jij dit, en jij dat, schreeuwde hij door de telefoon. Waarna ik zei: Robbert, doe nou even rustig. Dat hielp niet. Als jij hier nog één keer komt... riep hij.’ Johan Vlemmix zegt het dreigement niet heel serieus te nemen, maar het was geen bijzonder prettig gesprek – zo veel is duidelijk.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Hoewel recente foto’s van Estelle Cruijff in de armen van een andere man anders doen vermoeden, is de ex-vrouw van Ruud Gullit nog altijd vrijgezel. Maar ruim vier jaar na de breuk met Badr Hari bekent Estelle dat ze best toe is aan een nieuwe liefde. Mogelijk kunnen haar jetsetvrienden haar daar een béétje bij helpen...

Estelle Cruijff (40) is toch écht nog steeds vrijgezel. Vorige week werd de nog altijd sexy en mooie blondine door een weekblad gekoppeld aan een Italiaan, met wie ze gearmd op het strand van Ibiza was gesignaleerd. Maar na een minimaal stukje research kon zelfs een kind al uitvinden op Estelle’s Instagramaccount dat de charmeur in kwestie Giorgio Veroni is. Een Italiaan die al elf jaar gelukkig getrouwd is met de Engelse tv-presentatrice Tamara Beckwith, die een goede vriendin van Estelle is. Tegenover Story maakte Estelle dan ook korte metten met het ‘liefdesverhaal’ in het weekblad. Estelle: ‘Het is klinkklare onzin! Ik ben nog steeds vrijgezel!’

'Ware mannenmagneet'

Ze kent Tamara en Giorgio al jaren; ze bezoekt hen geregeld in hun woonplaats Londen en ook als ze naar hun vakantieadres in Italië gaan. Tamara begon haar tv-carrière bij MTV. Later werkte ze bij muziekzender VH1. Tegenwoordig is ze verslaggeefster voor een magazine-achtig tv-programma. De kring van internationale sterren waarin Estelle zich de laatste jaren begeeft, werd met dit bevriende duo weer groter. De langbenige Estelle is binnen de internationale jetset uitgegroeid tot een ware mannenmagneet. Zo verscheen ze op Ibiza op feestjes met de Engelse acteur Idris Elba (45), die wereldwijd bekend is van zijn rol als Luther in de gelijknamige serie en serieus wordt beschouwd als de nieuwe James Bond.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders