Het leven van een kind met een bekende vader of moeder is niet altijd eenvoudig. Er zijn dan ook veel gevallen bekend van kinderen van BN'ers, die in aanraking zijn gekomen met politie of justitie, en zich schuldig hebben gemaakt aan diefstal, drugsgebruik, geweld, alcoholmisbruik, verkrachting en andere zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Story zet de meest spraakmakende gevallen op een rijtje.

Lees ook: Melissa Pach heeft nooit excuses gekregen van Dave Roelvink

Brommen

Al zolang Rick Brandsteder bekend is als de 'zoon van' tv-presentator Ron komt hij geregeld negatief in het nieuws. Hoewel Rick voor de buitenwereld oogt als een sympathieke jongen, lijkt de roem van zijn vader al van jongs af aan een beklemmende werking op hem te hebben. Zo kwam Rick de laatste jaren door verschillende vechtpartijtjes in diverse horecagelegenheden veelvuldig in aanraking met politie en justitie, en hangt hem na het laatste incident van begin 2016 nu een gevangenisstraf van twee weken boven het hoofd!

Article continues after the ad

Marihuana

De band tussen Ruud Gullit en zijn Italiaanse zoon Quincy (25) is al jarenlang niet goed, en verslechterde nog eens toen Quincy in 2011 werd gearresteerd wegens betrokkenheid bij een drugsdeal in het Italiaanse plaatsje Lecco. Zijn zoon werd tijdens de transactie geobserveerd door de politie en die greep uit eindelijk in, toen vaststond dat er drugs werd verhandeld. Quincy had op het moment van zijn arrestatie drie pakjes marihuana van drie gram per stuk op zak. In zijn woning in het nabijgelegen Perlode troffen agenten nog eens 340 gram marihuana aan. 

Nog altijd problemen

De zoon van Ruud werd uiteindelijk veroordeeld tot twee jaar, vijf maanden en tien dagen huisarrest in het toenmalige appartement van zijn moeder Christina Pensa in Milaan. Op dit moment veroorzaakt Quincy, samen met zijn zusje Cheyenne (23), nog altijd een hoop problemen omdat ze, geassisteerd door hun moeder Christina Pensa, grote sommen geld van Ruud eisen en weigeren zelf voor hun geld te gaan werken. Dit omdat ze van mening zijn dat Ruud nog altijd alimentatie voor zijn kinderen moet betalen, ook al zijn ze 25 en 23 jaar oud. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 28 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders