Het was een spannende dag voor eindexamenkandidaten gisteren, want waren ze nu wel of niet geslaagd? Ook voor de kinderen van BN'ers (en de ouders zelf) was het een slopende tijd. Maar deze toppers mogen de vlag uithangen!

Helga van Leur

Oudste zoon Christiaan kan nog net door zijn moeder op handen gedragen worden.

 

Jahoeeeee! ? Hij is #geslaagd !!! #trots

Een bericht gedeeld door Helga van Leur ☀️?❄️☔️?⛈ (@helgavanleur) op

Wolter Kroes

De zoon van Wolter Kroes, Wolter Jr., steekt zijn duim omhoog na het heugelijke nieuws. En terecht.

Thomas Acda

Ook bij de familie Acda gaat de vlag uit, zoon Finn-Paul is geslaagd.

 

Een bericht gedeeld door Thomas Acda (@acdathomas) op

Fajah Lourens

Fajah is maar wat trots op haar dochter Irem, die toch maar mooi haar havo-diploma heeft gehaald.

Erland Galjaard

Voor vader Erland was zijn Charlot altijd al geslaagd, maar nu is ze het ook officieel. 

Frits Sissing

Wat doe je als je iets te vieren hebt? Juist, met de vlag door de tuin lopen. Zo ook de jongste dochter van Frits, Sophie.

 

En weer één geslaagd afgeleverd! #sjonnie #geslaagd #eindexamen #blij #feestje?

Een bericht gedeeld door Frits Sissing (@fritssissing) op

Paul de Leeuw (?)

Of de zoon van Paul de Leeuw geslaagd is, blijft een beetje onduidelijk. De presentator liet wel een kiekje zien waarop hij zenuwachtig aan het wachten was op de uitslag, maar het resultaat heeft hij niet meer gedeeld.

Estelle Cruijff & Ruud Gullit

Maxim, de zoon van Estelle Cruijf en Ruud Gullit, heeft ook twee trotse ouders. Zowel Estelle als Ruud delen in hun stories het geweldige nieuws. Bekijk de foto's hier en hier

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Libelle & Show | Beeld: Instagram

Na vijftien jaar had Antje Monteiro weer een hoofdrol te pakken; sinds dit voorjaar vervult ze de rol van Donna in de musical MAMMA MIA! En daar kreeg ze ook meteen drie mannen cadeau bij.

Antje speelt al een aantal weken de sterren van de hemel in MAMMA MIA! de musical. Aan mannelijke aandacht geen gebrek. De musicalactrice heeft maar liefst drie geliefden op de planken! 'Er is ontzettend veel gespeculeerd over de invulling van deze rollen,' zegt Stage Entertainment-directeur Albert Verlinde over de casting. 'We waren op zoek naar drie goede acteurs met de charme, de looks en de humor die nodig is voor deze mannelijke hoofdrollen en die hebben we gevonden in Dieter, Emiel en Zjon.' Tijd om kennis te maken met deze heren. 

Zjon Smaal

Zjon is geen onbekende in musicalland. Hij was te zien als Tony in The Bodyguard. Hij speelde verder onder andere in Soldaat van Oranje, Sister Act, The Sound of Music en Ciske de Rat. Voor zijn rol in The Full Monty won hij een John Kraaijkamp Musicalaward en hij kreeg nominaties voor zijn aandeel in Urinetown en Sister Act.

Dieter Troubleyn

De Belgische Dieter is een duizendpoot. Hij speelde eerder in musicals als Jesus Christ Superstar en Les Misérables, maar ook in series zoals Costa, Spangen, Onderweg naar Morgen en Danni Lowinski. Daarnaast werkt hij als stemacteur én radio-dj.

Emiel de Jong

Emiel is het groentje van het stel. Hij had voor MAMMA MIA! alleen nog ervaring met zijn eindmusical van groep 8. De acteur heeft wel rolletjes gehad in televisieseries. Daarnaast is hij onderdeel van het cabaretduo Schudden.

€ 10,- voordeel op MAMMA MIA! kaarten

Avond aan avond heeft iedereen de tijd van z’n leven bij deze gegarandeerde feel-good musical. Met meer dan 20 ABBA-hits, die briljant worden verweven in dit heerlijke verhaal vol liefde, vriendschap en hilarische momenten. Al meer dan 60 miljoen mensen over de hele wereld hebben MAMMA MIA! in hun hart gesloten. Wervelend, energiek, romantisch, vrolijk, zomers en ontroerend. Wil je MAMMA MIA! live beleven? Boek dan kaarten en ontvang € 10,- voordeel per kaart. Geldig op voorstellingen t/m 31 maart 2019. Exclusief bij Theaterclub.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Eind november zijn Waylon (38) en Bibi Breijman (27) de trotse ouders geworden van hun dochtertje Teddy. De twee maakten het nieuws bekend met een reeks mooie foto’s van onder andere moeder en kind, maar nu hebben ze ook een eerste kiekje als gezin gedeeld.

In de Instagram Stories van de vlogger is een foto verschenen waarop te zien is hoe ze haar dochter vasthoudt. Waylon staat erachter en kijkt vol trots in de camera. ‘Family love’, schrijft Bibi bij het kiekje waarop ze haar kindje onherkenbaar heeft gemaakt middels een geel hartje.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders/Instagram Stories | Flaironline.nl