Zo vader zo zoon, het wordt wel eens gezegd! Kinderen van BN'ers kijken van op naar hun ouders. Ook staan ze door de beroemdheid van hun ouders zelf vaak in de schijnwerpers. Deze kinderen spreekt dat leventje nogal aan en treden in de voetsporen van hun ouders.

Article continues after the ad

Dave en Donny Roelvink 
 Misschien wel het bekendste voorbeeld van dit moment zijn de zonen van volkszanger en realityster Dries Roelvink. Na wat drama rond oudste zoon Dave, leek het Dries een goed idee om middels een reality-serie wat positieve aandacht op zijn zoon te vestigen. De Roelvinkjes deelden hun leven met heel Nederland en wij smulden ervan. Dave is inmiddels DJ en samen met zijn broer Donny eigenaar van een club in Amsterdam. De twee lieten ons land daarvan meegenieten in de serie De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken. 

Jada Borsato 
 

Jada, dochter van Marco Borsato, timmert ook aardig aan de weg! Ze vlogt, zingt, acteert en heeft meer dan 100.000 volgers op haar Instagram account. 

Danny Froger
Danny, de oudste zoon van Rene Froger, trad in de voetsporen van zijn vader door ook te gaan zingen. Hij heeft 5 singles uitgebracht waarvan de meest recente in 2014 verscheen. 

Kluivert
De zoons van voetballer Patrick Kluivert hebben ook geen moeite met een leven in de schijnwerpers. Zoon Justin voetbalt bij het eerste van Ajax. Zoontje Shane heeft een recordaantal Instagramvolgers en ook zoon Ruben voetbal. De appel valt dus niet ver van de boom!

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders