Slecht nieuws voor liefhebbers van Goede tijden, slechte tijden. Actrice Barbara Sloesen heeft bekendgemaakt dat ze stopt met de soap en Meerdijk verlaat. Sterker nog, vanavond (!) is ze al voor het laatst te zien.

Article continues after the ad

Lees ook: Babynieuws: deze GTST-ster is in verwachting

Reden van vertrek

Maar wat is de reden dat Barbara na 2,5 jaar niet langer Anna Brandt wil spelen? "Ik ben ooit naar de toneelschool gegaan om zo veel mogelijk te spelen. Die kans heb ik gekregen bij Goede tijden. Maar ik wil als actrice meer kanten van mijzelf laten zien. Dat kan alleen maar door meer rollen te spelen'', vertelt Barbara aan het AD.

Soof

Barbara is in ieder geval niet van plan om stil te zitten. "Ik vind de rol heel leuk, maar het werkt soms beperkend omdat je heel veel uren maakt. Ik heb maanden zitten wikken en wegen, maar heb toch besloten te stoppen’’, aldus Barbara. Momenteel is ze druk met de opnames voor de televisieserie Soof: een nieuw begin. Eerder was ze te zien in de bioscoopfilms Rokjesdag, Onze jongens en Mannenharten 2.

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP