De band tussen moeder en zoon werd heftig verstoord toen Badr Hari, de ex-vriend van Estelle Cruijff, naar verluidt het hoofd van Maxim in de wc pot stopte. Een moeilijke tijd voor Estelle en Maxim volgde. Inmiddels is het contact hersteld en gaat het beter dan ooit met de stralende Estelle. De volgende foto is daar het bewijs van.

Voor LINDA. gingen de twee voor de verandering eens sámen op de foto en dat resultaat deelt de blondine vol trots op haar Instagram account. De special staat in het teken van moeders en zonen en dat juist Maxim ja zei tegen deze shoot zegt veel over hoe het nu met hen gaat.

More content below the advertising

Estelle en Maxim

Het gaat niet alleen weer goed tussen moeder en zoon, het gaat Estelle verder ook voor de wind. Sinds haar winst in het progamma Het Perfecte Plaatje lijkt ze weer helemaal op juiste weg. Story fotograaf Edwin Smulders zei het al: 'Alles loopt weer op rolletjes in het leven van Estelle Cruijff. Zowel op privégebied als zakelijk. Ze heeft gelukkig weer een prima contact met haar kinderen Joëlle en Maxim.'

Ondanks dat haar programma met Gordon vroeg van de buis werd gehaald is er een fijne periode voor Estelle aangebroken. 'Ik was wat afstandelijk, terughoudend. Een beetje voorzichtig, misschien. Dat kon ook niet anders met wat er allemaal over me werd geschreven. Nu ben ik opener, toegankelijker. Ik durf meer mezelf te zijn.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Met dit heerlijke weer gaat Roxeanne Hazes er maar al te graag op uit met haar zoontje Fender. De zangeres heeft het jochie voor het eerst meegenomen op de fiets en aan zijn blik te zien geniet hij er overduidelijk van. Zó schattig!

Het jochie is alweer zeven maanden oud en groeit als kool. Zo is ook te zien op een reeks foto’s en filmpjes die Roxeanne deelt van zijn eerste ritje op de fiets. ‘Zijn eerste mini fietstochtje door de straat’, schrijft de zangeres erbij, gevolgd door een hoop emoji met hartjesogen. Op de beelden is te zien hoe Fender voorop de fiets zit bij zijn vader, Erik Zwennes.

More content below the advertising

Net zijn moeder

Wat de volgers van Roxeanne opvalt, is dat Fender ontzettend veel op zijn moeder lijkt. Zo schrijft iemand: ‘Wow, hij lijkt echt op jou hoor! Dat lekkere ronde toetje, zooo lief.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Actrice en influencer Gaby Blaaser (32), die vier jaar samen was met Quintino, is niet meer samen met de dj. Ze heeft nu een relatie met Jaimy Dorenbosch (21), bekend als verleider uit het realityprogrammaTemptation Island.

Blaaser bevestigt dit maandag aan RTL Boulevard. "We hebben geknokt voor onze relatie, maar zijn uiteindelijk met liefde en respect uit elkaar gegaan", aldus de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice.

More content below the advertising

Geen vertrouwen

Het management van Quintino, echte naam Quinten van den Berg (33), laat weten dat de relatie tussen de twee sinds december voorbij is. Het stel nam toen een time-out wegens hun drukke carrières."Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst en hebben daarom enige tijd geleden besloten om met wederzijds respect uit elkaar te gaan."

'Leuke tijd'

De actrice laat weten "het leuk te hebben" met Dorenbosch, die te zien is in het huidige seizoen van Temptation Island. "We kunnen nog niet spreken van een relatie, maar we hebben het wel heel gezellig met elkaar. Hij is nu zelfs bij me."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Nu.nl