De band tussen moeder en zoon werd heftig verstoord toen Badr Hari, de ex-vriend van Estelle Cruijff, naar verluidt het hoofd van Maxim in de wc pot stopte. Een moeilijke tijd voor Estelle en Maxim volgde. Inmiddels is het contact hersteld en gaat het beter dan ooit met de stralende Estelle. De volgende foto is daar het bewijs van.

Voor LINDA. gingen de twee voor de verandering eens sámen op de foto en dat resultaat deelt de blondine vol trots op haar Instagram account. De special staat in het teken van moeders en zonen en dat juist Maxim ja zei tegen deze shoot zegt veel over hoe het nu met hen gaat.

Estelle en Maxim

Het gaat niet alleen weer goed tussen moeder en zoon, het gaat Estelle verder ook voor de wind. Sinds haar winst in het progamma Het Perfecte Plaatje lijkt ze weer helemaal op juiste weg. Story fotograaf Edwin Smulders zei het al: 'Alles loopt weer op rolletjes in het leven van Estelle Cruijff. Zowel op privégebied als zakelijk. Ze heeft gelukkig weer een prima contact met haar kinderen Joëlle en Maxim.'

Ondanks dat haar programma met Gordon vroeg van de buis werd gehaald is er een fijne periode voor Estelle aangebroken. 'Ik was wat afstandelijk, terughoudend. Een beetje voorzichtig, misschien. Dat kon ook niet anders met wat er allemaal over me werd geschreven. Nu ben ik opener, toegankelijker. Ik durf meer mezelf te zijn.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Op 10 juli werden Roxeanne Hazes en haar geliefde Erik Zwennes de trotse ouders van hun zoontje Fender, en binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend, maar Xander de Buisonjé heeft al wel een paar andere belangrijke details verklapt.

Las Vegas

Aan RTL Boulevard heeft de zanger verteld dat de plechtigheid zal plaatsvinden in Las Vegas. ‘Ik hoor vanzelf wanneer het is’, zegt hij. Dat is niet het enige wat de zanger over het huwelijk gezegd heeft; óók onthult hij wie Roxeanne en Erik in de echt zal verbinden.

B.A.B.S.

Die schone taak ligt bij niemand minder dan… Xander zelf! ‘Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen’, aldus de zanger die bovendien Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is. ‘Dat hebben ze me gevraagd.’

Niet trouwen

Wegens de afwezigheid van haar vader was Roxeanne eigenlijk niet meer van plan om ooit nog in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik heb jarenlang gezegd dat ik niet wil trouwen, omdat mijn vader me niet kan weggeven. Daarmee is mijn beeld dat papa mij als prinsesje kan weggeven, weg’, zegt ze zelf in het entertainmentprogramma. Erik bracht daar verandering in. ‘Toen hij het vroeg, dacht ik: ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in een leuke klas, bij de lieve juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel.

Zouden ze ooit nog van haar afkomen? Een heerlijk spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar, geschreven door de gerenommeerde schrijfster Carry Slee. Story geeft tien exemplaren weg! 

Vul hier het winformulier in een maak kans.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.