Zangeres en actrice Simone Kleinsma gaat aanschuiven bij het interviewprogramma College Tour. Ook VVD-fractievoorzitter en oud-minister Klaas Dijkhoff en kickbokskampioen Rico Verhoeven laten zich de komende weken door Twan Huys en studenten ondervragen.

Eerder dit seizoen waren de secretaris-generaal van de Verenigde Naties, António Guterres, en het hoofd van de AIVD Rob Bertholee al te gast in het NTR-programma. Het laatste gesprek wordt uitgezonden op 21 januari.

Dijkhoff werd in 2015 staatssecretaris van Veiligheid en Justitie en werd in datzelfde jaar door journalisten uitgeroepen tot politicus van het jaar. Dijkhoff sleepte nog meer prijzen in de wacht: van meest sexy politicus van het Binnenhof tot best geklede man door het blad Esquire. In 2017 won hij het programma De Slimste Mens.

Simone Kleinsma speelde onder meer in talloze series en toneelstukken en musicals. In september ging de musical 'Was getekend, Annie M.G. Schmidt’ in première, waarin Kleinsma de hoofdrol speelt.

Rico Verhoeven, ook bekend als 'the king of kickboxing', is meervoudig wereldkampioen kickboksen. Vorig jaar won hij het veelbesproken prestigegevecht met Badr Hari.

Beeld: Peter Smulders
(ANP)

Op 10 juli werden Roxeanne Hazes en haar geliefde Erik Zwennes de trotse ouders van hun zoontje Fender, en binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend, maar Xander de Buisonjé heeft al wel een paar andere belangrijke details verklapt.

Las Vegas

Aan RTL Boulevard heeft de zanger verteld dat de plechtigheid zal plaatsvinden in Las Vegas. ‘Ik hoor vanzelf wanneer het is’, zegt hij. Dat is niet het enige wat de zanger over het huwelijk gezegd heeft; óók onthult hij wie Roxeanne en Erik in de echt zal verbinden.

B.A.B.S.

Die schone taak ligt bij niemand minder dan… Xander zelf! ‘Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen’, aldus de zanger die bovendien Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is. ‘Dat hebben ze me gevraagd.’

Niet trouwen

Wegens de afwezigheid van haar vader was Roxeanne eigenlijk niet meer van plan om ooit nog in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik heb jarenlang gezegd dat ik niet wil trouwen, omdat mijn vader me niet kan weggeven. Daarmee is mijn beeld dat papa mij als prinsesje kan weggeven, weg’, zegt ze zelf in het entertainmentprogramma. Erik bracht daar verandering in. ‘Toen hij het vroeg, dacht ik: ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in een leuke klas, bij de lieve juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel.

Zouden ze ooit nog van haar afkomen? Een heerlijk spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar, geschreven door de gerenommeerde schrijfster Carry Slee. Story geeft tien exemplaren weg! 

Vul hier het winformulier in een maak kans.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.