Net als het liefdesleven van zijn broer Robert Jensen is dat van Radio 538-dj Frank Dane een mysterie. Nooit eerder werd er een vrouw in zijn gezelschap gesignaleerd... tot Story hem afgelopen week in Amsterdam betrapte met een mooie dame met wie hij zich verliefd gedroeg!

Na het vertrek van Albert Verlinde bij RTL Boulevard is presentator Frank Dane inmiddels uitgegroeid tot zijn opvolger. Met zijn scherpte geeft hij het wat ingedutte showbizzprogramma nog een béétje spanning. Zo laat Frank in zijn interviews en presentatieteksten geen onderwerp onbesproken en neemt hij zelden of nooit genoegen met een ontwijkend antwoord. Wanneer het Franks éígen privéleven betreft, is hij echter een stuk terughoudender. Een familiekwaal: ook Franks broer Robert Jensen liet nooit iets los over zijn leven buiten de tv-studio. Waar er over Robert al jarenlang wordt geroepen dat hij op mannen valt, liet Frank eerder al vallen dat hij bezet is. ‘Je mag best van me weten dat ik een vriendin heb. We zijn al een paar jaar samen en we zijn niet getrouwd.’ Haar naam wilde Frank echter beslist niet prijsgeven. ‘Dat vindt ze niet leuk.’

Brunette

In Story is deze week te zien wie het hart van Frank veroverd heeft. In de Amsterdamse Cornelis Schuytstraat, waar de sterrendichtheid het hoogst is in ons land, stapte deze mooie brunette bij Frank in de auto nadat ze eerst haar spullen in zijn kofferbak plaatste. De Radio 538-ster bleef zelf, weinig galant, achter het stuur zitten. Toen de dame eenmaal was ingestapt, gedroeg ze zich met Frank op een wijze die valt te duiden als ‘relationeel’. 

Zie de geliefde van Frank in Story editie 14. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Peter Smulders

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders