Net als het liefdesleven van zijn broer Robert Jensen is dat van Radio 538-dj Frank Dane een mysterie. Nooit eerder werd er een vrouw in zijn gezelschap gesignaleerd... tot Story hem afgelopen week in Amsterdam betrapte met een mooie dame met wie hij zich verliefd gedroeg!

Na het vertrek van Albert Verlinde bij RTL Boulevard is presentator Frank Dane inmiddels uitgegroeid tot zijn opvolger. Met zijn scherpte geeft hij het wat ingedutte showbizzprogramma nog een béétje spanning. Zo laat Frank in zijn interviews en presentatieteksten geen onderwerp onbesproken en neemt hij zelden of nooit genoegen met een ontwijkend antwoord. Wanneer het Franks éígen privéleven betreft, is hij echter een stuk terughoudender. Een familiekwaal: ook Franks broer Robert Jensen liet nooit iets los over zijn leven buiten de tv-studio. Waar er over Robert al jarenlang wordt geroepen dat hij op mannen valt, liet Frank eerder al vallen dat hij bezet is. ‘Je mag best van me weten dat ik een vriendin heb. We zijn al een paar jaar samen en we zijn niet getrouwd.’ Haar naam wilde Frank echter beslist niet prijsgeven. ‘Dat vindt ze niet leuk.’

Brunette

In Story is deze week te zien wie het hart van Frank veroverd heeft. In de Amsterdamse Cornelis Schuytstraat, waar de sterrendichtheid het hoogst is in ons land, stapte deze mooie brunette bij Frank in de auto nadat ze eerst haar spullen in zijn kofferbak plaatste. De Radio 538-ster bleef zelf, weinig galant, achter het stuur zitten. Toen de dame eenmaal was ingestapt, gedroeg ze zich met Frank op een wijze die valt te duiden als ‘relationeel’. 

Zie de geliefde van Frank in Story editie 14. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Peter Smulders

Kim Holland is nog nooit monogaam geweest. Tot ze haar vriend Mark Kruitwagen leerde kennen. De pornokoningin heeft haar levensstijl drastisch veranderd voor de liefde.

Niet delen

Tijdens haar huwelijk met Ruud Slakhorst, dat maar liefst 23 jaar duurde, had ze óók nog gemeenschap met andere mannen en vrouwen. Maar nu ze een relatie heeft met Mark, houdt dat op. 'Hij wil me absoluut niet delen,' vertelt ze in RTL Boulevard. Mark is naar eigen zeggen niet tegen delen. 'In de kroeg geef ik altijd als eerste een rondje, maar Kim is van mij en daar mogen echt geen anderen aanzitten,' zegt hij. 

Drie keer per dag

Ondanks dat Kim nog nooit monogaam geweest is, mist ze het contact met anderen niet. 'Het komt echt door de manier waarop hij en ik intiem zijn,' vertelt ze. Wat hun geheim is, wil ze niet zeggen. Wel licht ze een tipje van de sluier op: 'We dansen vaak naakt door het huis en doen het gemiddeld drie keer per dag.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

De oververmoeide André Hazes kan eindelijk weer lachen. De zanger heeft vijf weken vrij genomen om weer op adem te kunnen komen, en dat doet hem overduidelijk goed.

Stralend

De Hazes-telg heeft zijn hele agenda gedurende vijf weken leeg gemaakt, op advies van de dokter. Hij kon de druk om zichzelf te bewijzen niet meer aan. 'Ik heb lichamelijke klachten genegeerd en heb nachten doorgehaald omdat ik zelf dacht dat dat de manier was om te kunnen blijven presteren,' aldus André. In zijn korte pauze geniet hij met volle teugen van zijn gezin en dat doet hem deugd. Zijn vriendin Monique deelde via Instagram Stories een foto van een stralende André. 

Balans

Het gaat de goede kant op met de zanger. 'Er is weer tijd voor het gezin', vertelt Monique aan RTL Boulevard. 'Hij geniet ervan, kan lekker eten en sporten. Hij wordt ook weer wat voller.' Volgens Monique zijn de vijf weken aangekondigde rust voldoende. Maar als André weer gaat werken, waarschuwt ze, moet er wel meer balans zijn tussen werk en rust. 'Balans is het allerbelangrijkste. Het moet niet zo zijn dat hij opnieuw alleen maar weg is van huis. Dat is ook niet leuk.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders/Instagram Stories