Meedoen aan het programma Boer Zoekt Vrouw kan voor een prachtige liefde zorgen, maar dat je ook na het programma de liefde nog kunt vinden bewijst boer Hans. De boer kreeg niet genoeg brieven om deel te nemen aan het programma, maar is nu alsnog in het huwelijksbootje gestapt!

Boer Hans

Boer Hans deed 5 jaar geleden mee aan het KRO-NCRV programma, maar ontving na zijn oproep maar 15 brieven. Dit waren te weinig brieven om mee te doen met de uitzendingen van het programma. Drie jaar laten kreeg hij plots toch nog een brief in de bus. De dame in kwestie was de 30-jarige Hanneke, die boer Hans voorbij zag komen in de uitzending ’10 jaar Boer Zoekt Vrouw’. Ze klom in de pen en met succes, want de twee zijn inmiddels gelukkig getrouwd! En de huwelijksreis? Die gaat naar Australië en Nieuw-Zeeland volgende maand.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders