Hoewel kerst the most wonderful time of the year hoort te zijn, pakt dat voor sommige BN'ers anders uit. Zij zullen deze kerst namelijk niet met de hele familie aan tafel zitten...

Roxeanne en André Hazes 

Dat Roxeanne en André elkaar niet spreken is duidelijk. Maar hoewel zij amper contact hebben, volgen ze elkaar op de voet. Zo zei André in de radio-uitzending van Radio 2: ‘Mijn zus en ik praten niet met elkaar. We hebben geen hekel aan elkaar en geen bonje, maar we hebben geen behoefte aan elkaar in ons leven,’ aldus André. ‘Het is zonde, alleen ik vind het niet jammer. Er is veel gebeurd in de tijd dat we niet met elkaar omgingen.’ En ook deze kerst zullen zij niet samen doorbrengen. 

Article continues after the ad

José Hoebee 

Luv-zangeres José Hoebee had ruzie met haar zussen om een erfenis. Zus Marijke zocht na onenigheid de pers op, omdat José volgens haar te lang zou hebben gewacht met het tekenen van de erfenispapieren. Hierdoor kon de erfenis niet kon worden uitbetaald. José liet weten aan Shownieuws dat het leugens waren en dat ze het een privékwestie vindt. Het is dan ook geen verrassing dat zij kerst afzonderlijk zullen vieren.

Frank Masmeijer 

Voormalig tv-presentator Frank Masmeijer is op 12 oktober veroordeeld tot 8 jaar celstraf vanwege drugssmokkel. Ook legde de rechter van Antwerpen een boete van €48.000 op. Maar daar blijft het niet bij, hij weigert namelijk mee te werken aan het kruisverhoor. Hoe dan ook zal Frank helaas niet aan tafel schuiven tijdens het kerstdiner. 

Dean Saunders 

En Frank Masmeijer is niet de enige die om die reden een jaartje over zal moeten slaan. Ook Dean Saunders kreeg 18 maanden celstraf vanwege brandstichting. Eerder werd Dean al veroordeeld tot acht maanden celstraf vanwege het mishandelen van zijn vriendin. Maar dit zag hij dus verhogen tot achttien. 

Patty Brard 

Patty en haar dochter Priscilla hebben nog steeds geen contact. Patty vertelde aan LINDA: 'Al weet ik niet eens meer waar het bij Priscil en mij nou om is begonnen. Of wanneer ik haar voor het laatst heb gezien. En hoe langer een ruzie duurt, hoe moeilijker het wordt om het goed te maken. En als dat ooit gebeurt: hóé dan? (…) Ik weet waar ze werkt, maar ik wil haar niet dwingen. Wat moet ik doen? Er naartoe gaan en dat ze me vervolgens wegstuurt?' Ze vervolgt: 'Dat verdriet bespaar ik mezelf. Als zij het wil, ben ik bereid nergens meer over te praten. Ik denk dat dat de enige mogelijkheid is: doen alsof er niks is gebeurd. Want waar ga je beginnen?’ Priscilla had liever gezien dat haar moeder dit persoonlijk aan haar had verteld... Ook Patty en Priscilla zullen dus opnieuw afzonderlijk kerst vieren.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders