Twee baby's tegelijkertijd voeden, een extra grote kinderwagen en dubbel zoveel kleren: deze bekende Nederlanders weten er alles van. Het leven van tweelingouders is zwaar, maar dat maakt deze bekende koppen niet minder trots.

Daan Schuurmans en Bracha van Doesburg

Op 30 september 2015 werd het acteurskoppel de trotse ouders van de jongetjes Boris en Kees. Zij hadden toen al een 2-jarige dochter, genaamd Sophia.

Nicolette Kluijver

 

#twinlove 👫

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

In 2014 bracht de presentatrice de tweeling Ana-Sofia en Jesse ter wereld. Samen met haar man Joost Staudt kreeg ze in 2012 al een dochter die luistert naar de naam Isabella.

Beau van Erven Dorens

De presentator en zijn vrouw Selly hebben vier kinderen, waaronder tweeling Bram en Tijn.

Art Rooijakkers

Art werd eerder dit jaar op 40-jarige leeftijd vader van zijn tweeling Puk en Keesje. De moeder van de meisjes is Andrea Pleijte. Het stel is ruim vijftien jaar samen en dit zijn hun eerste kinderen.

Tjitske Reidinga

Met haar ex-man Vincent Croiset kreeg de actrice in 2004 de tweeling Foppe en Klaas.

Hollywood

Ook in Hollywood zijn er veel tweelingen met een beroemde moeder. Deze bijvoorbeeld:

Beeld: Peter Smulders

Nadat zijn vorige relatie was stukgelopen, werd Martijn Fischer (50) snel verliefd op de 21 jaar jongere Ingeborg Helden. Het was liefde op het eerste gezicht en vorig jaar spraken de twee al over samenwonen. Maar Martijn heeft deze plannen nu overboord gegooid. Wel wil hij graag een kind met haar.

Baby voor Martijn Fischer

Martijn, die op dit moment in de bioscoopfilm Gek van Oranje te zien is, heeft wel een andere grote wens. ‘Ik hoop nog een keer vader te worden. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat het ouderschap het mooiste is wat je kan overkomen. Met mijn 
ex-vrouw Eva heb
 ik twee zoontjes van elf en veertien jaar. We hebben co-ouderschap en dat gaat heel goed. Om die reden wil ik ook in Utrecht blijven wonen. In de buurt bij mijn kinderen. Aan hen heb ik ook gevraagd of ze het leuk zouden vinden om nog een broertje of zusje te krijgen. Ik was bang dat ze het gek zouden vinden als hun vader nog een keer papa zou worden. Maar zij staan er helemaal achter.’ 

Lees het hele verhaal in editie 8. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Ferry Maat vertrekt 
voorgoed uit Nederland! Met zijn vrouw Lenny 
gaat hij op Bonaire wonen. De radio-dj volgt hiermee zijn hart. Maar Ferry heeft 
ook gemengde gevoelens, omdat hij zijn 100-jarige moeder moet achterlaten...

Ferry maakt zich wel zorgen om zijn moeder. ‘Mijn zoon redt zich wel met zijn gezin, maar mijn moeder van 100 laat ik ook achter. Voor haar is het moeilijk dat ik vertrek. Even op de koffie komen gaat straks niet meer. Lenny en ik hebben daarom een recreatiewoning gekocht waar we kunnen verblijven als we in Nederland zijn om onder anderen mijn moeder te bezoeken.’