Twee baby's tegelijkertijd voeden, een extra grote kinderwagen en dubbel zoveel kleren: deze bekende Nederlanders weten er alles van. Het leven van tweelingouders is zwaar, maar dat maakt deze bekende koppen niet minder trots.

Daan Schuurmans en Bracha van Doesburg

Op 30 september 2015 werd het acteurskoppel de trotse ouders van de jongetjes Boris en Kees. Zij hadden toen al een 2-jarige dochter, genaamd Sophia.

Nicolette Kluijver

 

#twinlove 👫

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

In 2014 bracht de presentatrice de tweeling Ana-Sofia en Jesse ter wereld. Samen met haar man Joost Staudt kreeg ze in 2012 al een dochter die luistert naar de naam Isabella.

Beau van Erven Dorens

De presentator en zijn vrouw Selly hebben vier kinderen, waaronder tweeling Bram en Tijn.

Art Rooijakkers

Art werd eerder dit jaar op 40-jarige leeftijd vader van zijn tweeling Puk en Keesje. De moeder van de meisjes is Andrea Pleijte. Het stel is ruim vijftien jaar samen en dit zijn hun eerste kinderen.

Tjitske Reidinga

Met haar ex-man Vincent Croiset kreeg de actrice in 2004 de tweeling Foppe en Klaas.

Hollywood

Ook in Hollywood zijn er veel tweelingen met een beroemde moeder. Deze bijvoorbeeld:


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Peter Smulders

Over twee weken is het zover en kunnen we ein-de-lijk weer genieten van kersverse afleveringen van GTST. De makers van de populaire soap hebben ons onlangs al getrakteerd op een paar eerste beelden, maar komen nu met de langverwachte officiële trailer van het gloednieuwe seizoen.

Hoeveel slachtoffers zijn er gevallen? Wie zijn al die nieuwe mannen die naar Meerdijk verhuizen? Vragen, vragen en nog eens vragen. Maar binnenkort worden ze beantwoord, want het nieuwe seizoen van GTST staat eindelijk voor de deur.

Spanning en sensatie

De trailer die de soapmakers vandaag hebben gelanceerd, roept alleen wel nóg meer vragen op, dus we zullen nog even geduld moeten hebben voordat er meer duidelijk wordt. Eén ding is zeker: er belooft veel spanning en sensatie aan te komen in je dagelijkse 8-uurtje. Zo blijkt dat Rik twee maanden in slaap gehouden is en Lucas er na al die tijd van overtuigd is dat Nina niet meer terug gevonden wordt.

Nieuwe liefdes

Uit de beelden blijkt bovendien dat er vier nieuwe mannen naar Meerdijk verhuizen, tot dusver zouden dat er drie zijn. Wie zijn ze en wat komen ze doen? Het lijkt erop dat één van hen het hart van Lucas gaat veroveren, een andere lijkt de rebound van Aysen te worden. Weer een andere nieuwe man horen we tegen Kimberly de woorden ‘wel heel leuk om je weer te zien’ roepen, wat betekent dat zij dus al een verleden hebben. Zal haar relatie met Noud hieronder lijden? De laatste man – die tot nu toe nog verborgen was gehouden door de makers van GTST – lijkt Bing al te kennen, gezien hij vraagt waarom de man van Nina zo bang is dat ‘alle vuiligheid’ boven water komt.

Bekijk de spannende trailer hieronder. Het nieuwe seizoen van ‘Goede tijden, slechte tijden’ gaat vanaf maandag 3 september weer van start. Aftellen, maar!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: RTL | Flaironline.nl

Georgina Verbaan zit al meer dan twintig jaar in het acteervak. Of ze wat haar uiterlijk betreft in al die jaren ook twintig jaar ouder is geworden? Allesbehalve dat. Wij vinden de 38-jarige actrice er nog steeds uitzien als een jonge blom en al helemaal met dit nieuwe, ultrakorte kapsel.

Kort, kort, kort

Afgelopen voorjaar belandde ze al bij de kapper en liet ze haar lange lokken al inkorten tot schouderlengte. Dat korte beviel haar blijkbaar prima, want de bekende brunette plofte gisteren opnieuw in een kapperstoel om er nóg een randje af te halen. En het resultaat is kort, kort, kort. 'Moest ik nou een klein broekje, of een klein kapseltje?', grapt Georgina bij een Instagramfoto van haar nieuwe uiterlijk.

Boy-ish bob

De nieuwe haarlengte komt tot net over haar oren en bestempelen wij tot boy-ish bob. De nieuwe look is stoer, gedurfd, hip, eigenzinnig en bovenal verjongend. Zou jij zeggen dat de moeder van de 7-jarige Odilia volgend jaar de veertig jaar aantikt?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | Flaironline.nl