Rond of met Kerstmis geboren worden is lang niet altijd prettig. Je hebt niet echt een eigen dag en cadeaus worden vaak samengevoegd met de pakjes onder de boom. Ook deze BN'ers hadden daar als kind misschien last van, maar staan nu al het hele jaar door in de spotlights. Wij zetten de kerstkindjes onder de Bekende Nederlanders op een rijtje.

Wolter Kroes

Wolter mocht op kerstavond 52 kaarsjes uitblazen. De zanger viert namelijk op 24 december zijn verjaardag.

Article continues after the ad

Beau van Erven Dorens

Ook voor Beau van Erven Dorens is kerst een dubbel feest. Met kerstavond werd hij net twee jaartjes jonger dan Wolter: de presentator vierde zijn 50ste verjaardag.

Martin Gaus

Als we doorgaan naar de échte kerstkindjes, BN'ers die op de twee kerstdagen zelf ter wereld kwamen, dan is Martin Gaus een van de gelukkigen. De tv-presentator bekend van zijn dierenprogramma's blaast op eerste kerstdag 76 kaarsjes uit.

Prins Bernhard van Oranje-Nassau jr. 

De tweede zoon van prinses Margriet der Nederlanden en prof. mr. Pieter vanVollenhoven was het laatste jaar regelmatig in het nieuws door zijn vele pandjes. Aan cadeaus in de vorm van geld zal er dus geen gebrek zijn op zijn verjaardag 25 december. Hij wordt 51.

Armin van Buuren

Hoewel hij met deze feestdag vast ergens aan het draaien is en niet zijn eigen verjaardag viert, is het toch wel degelijk een speciale dag voor de DJ. Met eerste kerstdag bereikt hij de leeftijd van 44 jaar.

Rob de Nijs

Misschien is tweede kerstdag waarbij je even bijkomt van alle hectiek van de dag daarvoor. Maar niet voor Rob de Nijs. Het is namelijk zijn verjaardag 26 december. Hij bereikt een mooie leeftijd: 78 jaar.

Gert-Jan van den Ende

De naam Gert-Jan van den Ende zegt je misschien in eerste instantie niets. Maar als wij je vertellen dat het Bobbie is van Ernst, Bobbie en de rest gaan er waarschijnlijk wel wat belletjes rinkelen. Op tweede kerstdag wordt hij alweer 58 jaar. Tijd vliegt!

Monique Westenberg

Ook Monique, de vriendin van André Hazes, mag op tweede kerstdag een extra feestje vieren. Op 26 december blaast ze 43 kaarsjes uit. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders