Sinds Gordon vorige maand bekendmaakte dat hij met een tell all-biografie komt zijn BN'ers in shock. Grote artiesten die niet altijd een even goede band met de zanger hadden houden hun hart vast. Welke dirty details gaat hij over hen naar buiten brengen? En minstens zo belangrijk: wie worden de dupe?

Lees ook: Gordon heeft heel groot nieuws

BN'ers

Vooral Waylon, René Froger, Jeroen van der Boom, Connie Witteman, Marco Borsato, Tineke de Nooij, Bridget Maasland, Jim Bakkum, LA The Voice en artiestenmanager Xenia Kasper krijgen er hoogstwaarschijnlijk flink van langs. Zo zou Waylon een heel spannend avontuurtje hebben beleefd met Gordon in zijn Blaricumse zwembad (waar niet alleen baantjes werden getrokken), is Jeroen de oorzaak van Gordon's vertrek bij de Toppers en krijgt René Froger ervan langs in verband met 'drankmisbruik en asociaal gedrag'. 'Ik heb de meest afschuwelijke dingen met die man meegemaakt', vertelde Gordon al eerder.

 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 20 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders