Sinds Gordon vorige maand bekendmaakte dat hij met een tell all-biografie komt zijn BN'ers in shock. Grote artiesten die niet altijd een even goede band met de zanger hadden houden hun hart vast. Welke dirty details gaat hij over hen naar buiten brengen? En minstens zo belangrijk: wie worden de dupe?

Lees ook: Gordon heeft heel groot nieuws

BN'ers

Vooral Waylon, René Froger, Jeroen van der Boom, Connie Witteman, Marco Borsato, Tineke de Nooij, Bridget Maasland, Jim Bakkum, LA The Voice en artiestenmanager Xenia Kasper krijgen er hoogstwaarschijnlijk flink van langs. Zo zou Waylon een heel spannend avontuurtje hebben beleefd met Gordon in zijn Blaricumse zwembad (waar niet alleen baantjes werden getrokken), is Jeroen de oorzaak van Gordon's vertrek bij de Toppers en krijgt René Froger ervan langs in verband met 'drankmisbruik en asociaal gedrag'. 'Ik heb de meest afschuwelijke dingen met die man meegemaakt', vertelde Gordon al eerder.

 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 20 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders