Ook voor de BN'ers was 2020 een jaar vol opschudding. Toch hebben sommigen dit allemaal door de welbekende 'roze bril' kunnen bekijken, omdat ze tegelijkertijd weer dolgelukkig waren in de liefde! Deze BN'ers vonden de liefde in 2020. 

Maxime Meiland

Deze zomer sloeg de vonk over tussen Maxime Meiland (25) en haar vriend Leroy. De twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van Chateau Meiland, hij was namelijk de geluidsman. Het klikte niet alleen goed tussen Maxime en Leroy, kleine Claire kan het gelukkig ook heel goed vinden met hem.

Article continues after the ad

André Hazes

Misschien was je het al vergeten, maar André Hazes en Monique Westenberg zijn pas sinds dít jaar (opnieuw) bij elkaar! Nadat de relatie tussen André en Bridget Maasland tot een einde was gekomen, verheugden fans zich gelijk op een hereniging met Monique. De maand februari zat vol speculaties over instaposts en wc-hokjes, maar 27 februari was het zover… De twee waren na een break van ongeveer vier maanden weer officieel een stel.

Monica Geuze

Ongeveer een half jaar na de breuk tussen Monica en voetballer Lars Veldwijk, kwam Robbert in beeld. Letterlijk, want in de realityserie van Monica konden kijkers soms een glimp opvangen van haar nieuwe vlam. De twee hebben in het begin van hun relatie samen de quarantainetijd moeten doorstaan, maar gelukkig zijn ze daar als een happy couple uit gekomen.

Roel van Velzen

Roel van Velzen was ook heel blij met zijn quarantaine-maatje, Basja. Roel vond het ideaal, omdat ze nu juist alle tijd voor elkaar hadden. In juli plaatste hij een foto op Instagram waarbij hij schreef intens gelukkig te zijn met de mooie Basja.

Dave Roelvink

Ook Dave vond de liefde (terug), deze zomer werd er namelijk weer iets aangewakkerd tussen hem en zijn jeugdvliefde Jazzlyn. Na een relatie van twee jaar maakte Jazzlyn het uit in 2015. Ze hadden het beiden niet verwacht, maar dit jaar hebben ze elkaar weer helemaal teruggevonden! 

Marieke Elsinga

Op de dag van de liefde kun je natuurlijk niet anders dan het van de daken schreeuwen. Marieke Elsinga liet dan ook op Valentijnsdag weten dat er een nieuwe man is in haar leven. Hij heet Sander en is een wetenschapper. 'Het was meteen raak', verklaarde de radio-dj eerder in Vriendin.

Duncan Laurence

Duncan Laurence zag na zijn Songfestival-avontuur de relatie met Gerco Derksen stranden. In augustus vorig jaar zette hij er een punt achter. Nu is de zanger weer gelukkig in de liefde én is hij zelfs al verloofd met Jordan Garfield. 

Kjeld Nuis

De relatie van Kjeld Nuis liep op te klippen nadat bekend werd dat hij een scheve schaats had gereden met collega Joy Beune. De schaatser bleef de romance nog lang ontkennen, maar het is toch al enige tijd echt dikke mik tussen de twee. 

Emma Heesters

Toen het verhaal rond ging dat Emma iets zou hebben met een voormalig voetbalspeler genaamd Wesley, dacht natuurlijk iedereen dat het ging om Wesley Sneijder. In mei plaatste Emma een foto met haar nieuwe vlam, waaruit bleek dat het helemaal niet om meneer Sneijder ging, maar om voormalig AZ-speler Wesley Hoedt. Ook een leuke jongen! 

Melissa Drost

Op haar Instagram Stories werd voormalig GTST'er Melissa gevraagd of er wellicht alweer een nieuwe liefde op haar pad is gekomen sinds de breuk met haar tegenspeler. Melissa schreef terug weer 'deeply in love' te zijn met iemand. Helaas heeft ze nog niet verklapt wie de gelukkige is... 

Frits Wester

In november onthulde Frits aan Story wie zijn nieuwe liefde is. En dat is niet zomaar iemand!  Het is namelijk zijn jeugdliefde Jeannine. De twee hadden op de middelbare school ook al een relatie. Na elkaar dertig jaar niet gezien te hebben, zorgde een toevallige ontmoeting voor hernieuwd contact tussen Frits en Jeannine. 

Beeld: Peter Smulders & Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.