2017 is alweer voorbij. Tijd om terug te blikken! Voor een aantal BN'ers was het een jaar om nooit meer te vergeten. De volgende BN'ers vonden de liefde in 2017. 

Waylon & Bibi

Zanger Waylon zal tijdens het Eurovisie Songfestival in Lissabon worden toegejuicht door beautyblogger Bibi Breijman (26). De 11 jaar oudere Waylon is namelijk onlangs gevallen voor de charmes van de knappe brunette. 

Miljuschka Witzenhausen & Philip

Miljuschka Witzenhausen maakte een loodzware periode door na haar scheiding van Tycho. Maar ze is weer verliefd! ‘Pas na een tijdje sloeg de vonk tussen mij en Philip over.’ 


Barbie & Rolf

De spotlights blijven dé plek voor Barbie, want na een heftige bericht over het misbruik van haar manager Jake, is er nu weer nieuws. Gelukkig is dit nieuws een stuk gezelliger, want het lijkt erop dat Barbie en Rolf weer samen zijn!

Danny Froger & Dominique Wilten

Zanger Danny Froger (29) is sinds het begin van dit jaar samen met zijn 26-jarige vriendin Ann Dominique Wilten. Eind januari maakten ze via social media officieel bekend dat ze een setje zijn en sindsdien worden ze regelmatig met elkaar gespot.

Joëlle Witschge & Sander Huisman

Joëlle Witschge is niet langer vrijgezel. De Expeditie Robinson-kandidaat is begin november als een blok gevallen voor Kris Kross Amsterdam Dj Sander Huisman.

 

?

A post shared by Joëlle Witschge ? (@joellewitschge) on

René van der Gijp & Minouche

Het leven van René van der Gijp stond in korte tijd compleet op zijn kop. Zijn oudste zoon Sanny kreeg lymfeklierkanker, zijn grote liefde Daniëlle overleed onverwacht in haar slaap, en een paar maanden later stierf zijn moeder. René vond troost bij zijn nieuwe vriendin Minouche, die accepteert dat oude liefdes in zijn gedachten blijven.

Jaap Jongbloed & Inge

De relatie met stewardess Paola Goldsteen is nog maar net verbroken of presentator Jaap Jongbloed (62) wordt alweer met een andere knappe vrouw aan zijn zijde gespot. Inge, de blondine in kwestie, is in tegenstelling tot haar voorganger niet mediaschuw en struint nu al de showbizzfeestjes met haar nieuwe liefde af.


Beeld: Instagram, ANP, Peter Smulders

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders