2017 is alweer voorbij. Tijd om terug te blikken! Voor een aantal BN'ers was het een jaar om nooit meer te vergeten. De volgende BN'ers vonden de liefde in 2017. 

Waylon & Bibi

Zanger Waylon zal tijdens het Eurovisie Songfestival in Lissabon worden toegejuicht door beautyblogger Bibi Breijman (26). De 11 jaar oudere Waylon is namelijk onlangs gevallen voor de charmes van de knappe brunette. 

Article continues after the ad

Miljuschka Witzenhausen & Philip

Miljuschka Witzenhausen maakte een loodzware periode door na haar scheiding van Tycho. Maar ze is weer verliefd! ‘Pas na een tijdje sloeg de vonk tussen mij en Philip over.’ 

Barbie & Rolf

De spotlights blijven dé plek voor Barbie, want na een heftige bericht over het misbruik van haar manager Jake, is er nu weer nieuws. Gelukkig is dit nieuws een stuk gezelliger, want het lijkt erop dat Barbie en Rolf weer samen zijn!

Danny Froger & Dominique Wilten

Zanger Danny Froger (29) is sinds het begin van dit jaar samen met zijn 26-jarige vriendin Ann Dominique Wilten. Eind januari maakten ze via social media officieel bekend dat ze een setje zijn en sindsdien worden ze regelmatig met elkaar gespot.

Joëlle Witschge & Sander Huisman

Joëlle Witschge is niet langer vrijgezel. De Expeditie Robinson-kandidaat is begin november als een blok gevallen voor Kris Kross Amsterdam Dj Sander Huisman.

 

?

A post shared by Joëlle Witschge ? (@joellewitschge) on

René van der Gijp & Minouche

Het leven van René van der Gijp stond in korte tijd compleet op zijn kop. Zijn oudste zoon Sanny kreeg lymfeklierkanker, zijn grote liefde Daniëlle overleed onverwacht in haar slaap, en een paar maanden later stierf zijn moeder. René vond troost bij zijn nieuwe vriendin Minouche, die accepteert dat oude liefdes in zijn gedachten blijven.

Jaap Jongbloed & Inge

De relatie met stewardess Paola Goldsteen is nog maar net verbroken of presentator Jaap Jongbloed (62) wordt alweer met een andere knappe vrouw aan zijn zijde gespot. Inge, de blondine in kwestie, is in tegenstelling tot haar voorganger niet mediaschuw en struint nu al de showbizzfeestjes met haar nieuwe liefde af.

Beeld: Instagram, ANP, Peter Smulders