Voor veel BN'ers in 2017 een mooi jaar. Het is namelijk het jaar waarin zij het ja-woord geven aan hun grote liefdes. Maar wie stappen er eigenlijk in het huwelijksbootje? Story vertelt het je.

1. Katja Schuurman

Al vlak na de breuk met Thijs Römer werd Katja Schuurman verliefd op de veertien jaar jongere chef-kok Freek van Noortwijk. Daarover vertelt hij: 'We hopen in de zomer van 2017 te trouwen.' Trouwen op een kasteel in Frankrijk zien de twee wel zitten.

2. John Ewbank

Samen met zijn geliefde Kelly Weekers kreeg John Ewbank dit jaar niet alleen dochtertje Scottie, hij zal ook met zijn jonge vlam in het huwelijksbootje stappen. Al is nog niet bekend wanneer. Het zou dus ook volgend jaar kunnen zijn.

3. Connie Witteman

Op 12 juli 2016 ging Connie Witteman in ondertrouw met de zeventien jaar jongere Eugène van Dun. De droom is op een tropisch eiland te trouwen en wie weet gebeurt dat dit jaar nog.

4. Amanda Balk

In de lente van 2015 zei Amanda Balk volmondig Ja toen Stavros Tsatsos haar een aanzoek deed. De bruiloft zou dit jaar plaatsvinden in Griekenland en het belooft een echte prinsessenbruiloft te worden. 

Lees het hele verhaal nu in de ZomerStory. Bestel de editie hier voor €3,99.

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders