Voor veel BN'ers in 2017 een mooi jaar. Het is namelijk het jaar waarin zij het ja-woord geven aan hun grote liefdes. Maar wie stappen er eigenlijk in het huwelijksbootje? Story vertelt het je.

1. Katja Schuurman

Al vlak na de breuk met Thijs Römer werd Katja Schuurman verliefd op de veertien jaar jongere chef-kok Freek van Noortwijk. Daarover vertelt hij: 'We hopen in de zomer van 2017 te trouwen.' Trouwen op een kasteel in Frankrijk zien de twee wel zitten.

2. John Ewbank

Samen met zijn geliefde Kelly Weekers kreeg John Ewbank dit jaar niet alleen dochtertje Scottie, hij zal ook met zijn jonge vlam in het huwelijksbootje stappen. Al is nog niet bekend wanneer. Het zou dus ook volgend jaar kunnen zijn.

3. Connie Witteman

Op 12 juli 2016 ging Connie Witteman in ondertrouw met de zeventien jaar jongere Eugène van Dun. De droom is op een tropisch eiland te trouwen en wie weet gebeurt dat dit jaar nog.

4. Amanda Balk

In de lente van 2015 zei Amanda Balk volmondig Ja toen Stavros Tsatsos haar een aanzoek deed. De bruiloft zou dit jaar plaatsvinden in Griekenland en het belooft een echte prinsessenbruiloft te worden. 

Lees het hele verhaal nu in de ZomerStory. Bestel de editie hier voor €3,99.

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders