Wat ging de tijd snel voorbij: het jaar 2017 zit erop. Story blikt terug op een bewogen jaar. Met vandaag een verdrietig rijtje: deze BN’ers overleden vorig jaar.

1. Adele Bloemendaal, 84 jaar

Adele Bloemendaal is op 84-jarige leeftijd in januari overleden. De actrice en comédienne is na meerdere keer opgenomen te zijn in het ziekenhuis, overleden aan een beroerte.

2. Kitty Courbois, 79 jaar

Kitty Courbois is op 79-jarige leeftijd in maart overleden. De actrice die we onder andere kennen van haar rol in Gooische Vrouwen, Alles is Liefde en Dokter Tinus is na een kort ziekbed overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding.

3. Sandra Reemer, 66 jaar

Sandra Reemer is op 66-jarige leeftijd in juni overleden. De presentatrice en zangeres die we onder andere kennen van het duo Sandra & Andres is overleden aan borstkanker. Sandra richtte zich volop op de behandeling en het herstel, maar dit mocht helaas niet baten.

4. Tijn Kolsteren, 6 jaar

Tijn is op 6-jarige leeftijd in juli 2017 overleden. Tijn kennen we allemaal van de nagellakactie bij Serious Request, waar hij miljoenen euro’s binnenhaalde voor stichting Semmy, die zich inzet voor kinderen met hersenstamkanker. Zelf overleed Tijn helaas ook aan hersenstamkanker.

5. Eberhard van der Laan, 62 jaar

Eberhard van der Laan, de burgermeester van Amsterdam is op 62-jarige leeftijd in oktober overleden aan de gevolgen van longkanker. Eberhard van der Laan was sinds 2010 burgermeester van Amsterdam.

6. Frits Bom, 73 jaar

Frits Bom is op 73-jarige leeftijd na een kort ziekbed in oktober in Spanje overleden. Frits Bom die we onder andere kennen van het NOS-journaal en de Ombudsman is in het bijzijn van zijn echtgenote Annemiek en zijn zonen Marco en Ingo overleden.

7. Guus Verstraete, 69 jaar

Guus Verstraete is op 69-jarige leeftijd in maart 2017 overleden. Nadat de echtgenoot van Simone Kleinsma meerdere malen in het ziekenhuis was opgenomen voor hartproblemen, is hij uiteindelijk aan een infarct overleden. Guus was een geliefd persoon in de showbizzwereld.

Beeld: Peter Smulders, ANP

Roxeanne Hazes weet nu al dat 2019 een mooi jaar gaat worden. In maart staat ze in de Ziggo Dome met Holland zingt Hazes. Daar zal haar zoontje Fender zijn neefje André jr. waarschijnlijk éíndelijk ontmoeten. Als klap op de vuurpijl hoopt Roxeanne daarna in Las Vegas te trouwen met haar grote liefde Erik.

De vier avonden in de Ziggo Dome is niet het enige evenement waar de jonge zangeres naar uitkijkt. Samen met haar vriend Erik heeft ze grootse plannen om in het huwelijk te treden. Niet in Nederland, maar in Las Vegas. ‘Ik weet dat ik altijd gezegd heb ervan te dromen om hier in Nederland als een prinses te trouwen. Een bruiloft met alles erop en eraan. Groot, grootser, grootst! Met een daverend feest als afsluiting. Maar dat wil ik niet meer. De afgelopen tijd zijn Erik en ik best veel vrienden kwijtgeraakt. Niet door ruzie of zo, maar omdat onze levens anders zijn geworden. Erik en ik duiken niet meer de kroeg in om dronken te worden, of gaan elders tot diep in de nacht feesten. Sinds Fender in ons leven is, leiden we een huisje-boompje-beestjebestaan en dan vallen er dus mensen af. Ik heb daar geen verdriet om. Het is zoals het is. Maar dan ga je je wel afvragen voor wie ik dat grote bruiloftsfeest wil geven. Voor al die zogenaamde vrienden of is die dag voor onszelf?

Klein houden

Erik en ik hebben besloten om die dag dus klein te houden. Zoals we er nu over denken, willen we naar Las Vegas. Een van onze lievelingsbands geeft daar in april een afscheidsconcert en we vinden het een goed idee om dat te combineren. Eerst trouwen in zo’n kapelletje met een foute Elvis Presley en een Marilyn Monroe om daarna naar het concert te gaan.’ Maar Roxeanne wil niet zonder haar moeder trouwen. ‘Vlak nadat Erik mij ten huwelijk heeft gevraagd, heb ik mijn moeder gevraagd of ze mijn getuige wil zijn. Mijn moeder gaat dus sowieso mee, want ik wil dat ze bij alle hoogtepunten in mijn leven aanwezig is. Ze was bij de geboorte van Fender en dus straks ook bij mijn huwelijk in Las Vegas. En ook Eriks familie willen we er natuurlijk graag bij hebben. We zijn beiden familiemensen, dus zij mogen op zo’n belangrijk moment niet ontbreken.’ 

Dit artikel komt uit Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

De moeder van Bridget Maasland was vorige week jarig en om dat te vieren deelde de presentatrice een kiekje van haar moeder. Schoonheid zit duidelijk in de familie. 

'Happy b-day lieve mama', schrijft Bridget Maasland bij het kiekje van haar moeder op Instagram.

Visagiste

El Maasland-Kleijwegt was visagiste, waardoor Bridget als klein kind al veel mee heeft gekregen van de hele televisiewereld. En dat leventje trok haar blijkbaar wel.

Twee druppels water

Haar moeder is, net als Bridget, ook een prachtige vrouw, dus haar schoonheid heeft ze niet van een vreemde. Bovendien lijken ze als twee druppels water op elkaar met het golvende blonde haar en hun big smile, toch?


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: Peter Smulders