Linda's zomerbank wordt dit najaar verruild voor een plek in het winterdecor. Vanaf zondag 6 december is Linda’s Wintermaand te zien op SBS6.

De gasten lijst is vandaag gepresenteerd. 

Article continues after the ad

De namen...

En daar staan heel spannende namen op kunnen we vertellen. In Linda's Wintermaand nodigt de presentatrice bekende Nederlanders uit om te praten over de belangrijkste momenten in hun leven tot nu toe.

Wintervariant

Wie op de bank ploffen: Matthijs van Nieuwkerk en Martien Meiland. Ook André Hazes, Floortje Dessing en Natacha Harlequin komen in het programma voorbij. 

Kerstmis

De Mol aan LINDA.: “Ik heb altijd gedacht dat een winterse versie van de Zomerweek ontzettend leuk zou zijn om te doen. Juist aan het eind van het jaar, in de donkere dagen voor kerst, is het fijn om met mensen te praten voor wie het een bepalend jaar is geweest en terug te kijken op wat er allemaal is gebeurd.”

Zomerweek

Linda de Mol presenteerde het interviewprogramma Linda's Zomerweek, waarin ze elke aflevering twee gasten ontvangt, zes seizoenen lang voor RTL4. Het programma, dat in augustus steevast een van de best bekeken programma's was, stopte in 2018 zodat Linda tijd kreeg voor de opnames van de film April, May en June.

Vorig jaar stapte ze over naar Talpa om haar broer John de Mol te helpen met het opbouwen van SBS6. Ook werd ze creatief directeur van Net5.

Bron: LINDA. Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.