Gordon weer zingen

SBS6 komt met een nieuwe dagelijkse kookshow genaamd 'Klinkt Smakelijk'. In dit programma zien we aardig wat BN'ers terug die gastjurylid mogen zijn. Zo zien we onder andere Dries Roelvink en Gordon.

Klinkt Smakelijk

Het nieuwe dagelijkse kookprogramma wordt gepresenteerd door Nicolette van Dam en maakt ook deel uit van de driekoppige jury. Deze jury bestaat verder uit chef-kok Julius Jaspers en dus iedere week een andere BN'er. In het programma zien we amateurkoks tegen elkaar strijden en hun best doen om indruk te maken op de jury met hun kookkunsten en de manier waarop het gerecht wordt gepresenteerd.  

Article continues after the ad

Jury BN'ers

Naast Dries en Gordon nemen onder andere Willem Reinders, Samantha Steenwijk, Ronald Giphart, Heleen van Royen en Shirma Rouse als gast plaats in de jury. Ze beoordelen samen met Nicolette en chef-kok Julius het gerecht en het verhaal achter het gerecht. 

Klinkt Smakelijk is vanaf volgende week maandag op televisie. Het programma vervangt entertainmentprogramma 6 Inside, waar vrijdag de stekker uit wordt getrokken.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders