Een hoop beschuit met muisjes te smeren in 2020. Heel veel BN'ers mochten namelijk hun kindje in hun armen sluiten. Van Katja Schuurman tot Samantha de Jong: wij zetten ze voor je op een rijtje!

Airen Mylène

Op 9 januari werden Airen Mylène (35) en Taeke Taekema (40) de trotse ouders van hun tweede kindje. Het mannetje kreeg de prachtige naam Foss Fedde Glen. 'Wat een rijkdom! Hij is er!', schreef de presentatrice destijds op Instagram. 'Het is chaos. Het is drukte. Het is liefde. Het is alles. ❤️'

Article continues after the ad

Lauren Verster

Lauren Verster (40) verwelkomde begin van dit jaar - op 14 januari om precies te zijn - haar tweede kindje. Dochtertje Meggy Diepeveen werd geboren. 'Klein, knuffelbaar en (tot nu toe:) supertevreden', liet ze destijds weten. De presentatrice zei ook high te zijn van de adrenaline. 'Ik stuiter het huis door alsof ik twintig cappuccino's gedronken heb en voel me topfit. Samen zijn we nu echt een familie, voor mij voelt dat veilig en stevig (ben zelf enig kind dus heb geen idéé wat het is om een zusje te hebben..).'

Carolien Karthaus-Spoor

Ook geweldig nieuws voor huize Karthaus-Spoor: Carolien (32) en Jon (35) zijn namelijk op 16 januari voor de tweede keer trotse ouders geworden. Hun zoontje, die ze maar liefst drie namen hebben gegeven, heet: Elias Willem Frederik Karthaus. 'Wat een intens geluk', schreef Carolien bij de mooie foto van haar zoontje.

Mark Labrand

Radio 538-dj Mark Labrand is vader geworden. Dochter Vida is op 18 april, drie maanden te vroeg, geboren. Na twee maanden mocht het kleine meisje eindelijk mee naar huis. 'Dit hoopje geluk mag, na precies twee maanden, morgen naar huis’, schreef zijn partner destijds op Instagram.

Tess Milne

Ook presentatrice Tess Milne (32) is moeder geworden van een jongetje en wel op 1 mei. Te zien was hoe Tess intens gelukkig haar zoontje in haar armen houdt. Te lezen bij de foto is: 'Verwilderde haren, zo wit als een laken maar niemand kan deze glimlach van mijn gezicht af halen.' Ze vervolgt: 'Onze kleine Skye is geboren. Dankjewel lieve mensen van het BovenIJ ziekenhuis die hem gezond en liefdevol in onze armen hebben gebracht. 1 Mei 2020. Skye Arthur Berghuis.'

Eva van de Wijdeven

Eva van de Wijdeven en haar vriend Steven zijn voor de eerste keer ouders geworden. Hun zoontje is op 5 mei 2020 ter wereld gekomen, zo liet Eva op haar Instagram weten. Het kleintje heeft de naam Julius ten Bruggencate gekregen. Bij de posts schreef de kersverse moeder: 'Om op te eten ons kleine ventje! Puur genieten dit. Trotse papa en mama.'

Romy Boomsma

Romy (29) en Arie (46) Boomsma hebben op 3 juni hun derde kindje in de armen mogen sluiten. De kersverse ouders maakten het prachtige nieuws bekend via Instagram én onthulden daarbij de bijzondere naam van het pasgeboren meisje. Arie deelde vol trots een foto met de kleine spruit in zijn armen. 'Onze dochter is geboren. Woensdag, in onze eigen slaapkamer. Prachtig was het. Juniper Ruby Boomsma. Iedereen gezond. Iedereen blij', schrijft hij erbij.

Kelly Weekers

Ook Kelly Weekers (31) en John Ewbank (52) mochten hun tweede kindje verwelkomen. Georgie Anne Marie Ewbank werd op vrijdag 12 juni om 12.45 uur geboren, zo vertelde Kelly Weekers op Instagram. 'De hele dag knuffelen', liet het model weten onder de foto. 

Mascha - Beautygloss

Mila Poppy van Vlierden, de dochter van Beautygloss Mascha, kwam na 25 uur ter wereld op 6 juli. Geen 'flitsbevalling' dus. 'De bevalling duurde 25 uur, haar arm is gebroken en als we er klaar voor zijn zullen we dit verhaal delen. Voor nu blijven we even in het ziekenhuis en gaan daarna lekker cocoonen met met ons meisje', schreef de kersverse moeder bij een foto van haar dochtertje. 

Katja Schuurman

Katja Schuurman is op 8 augustus bevallen van haar tweede dochter. De 45-jarige actrice en presentatrice is opnieuw moeder geworden van een meisje, dat ze samen met haar man Freek van Noortwijk kreeg. De naam maakte ze via social media bekend aan heel Nederland: het meisje luistert naar de naam Coco Loulou. 'Ze is er! Om 6.02 uur is Coco Loulou geboren. Ze is betoverend…', onthulde Katja zelf op Instagram. 

Sita

Sita is op 10 september bevallen en deelde destijds een mierzoete foto van zichzelf met haar dochtertje op Instagram. Hoe de kleine spruit heet? Bobbie! 'Daar is ze. Ons lieve kleine meisje Bobbie', schreef ze onder haar post. 

Jet van Nieuwkerk

Beschuit met blauwe muisjes voor de trotse Jet van Nieuwkerk en Ward van den Bosch. Hun eerste kindje is namelijk geboren! Jet is 11 oktober 2020 bevallen van de kleine spruit. Het jongetje luistert naar de naam Frenkie, zo maakte de tv-kok bekend met een prachtige foto met het jochie.

Kim Feenstra

Kim Feenstra (35) is moeder geworden van een zoontje! Het jongetje heet Brooklyn en is ter wereld gekomen op 16 oktober 2020. De trotse ouders kondigden het nieuws groots aan, zo is te zien op foto die Kim en haar vriend Stanley Tailor (38) deelden. De kamer is versierd met ballonnen én de naam van het pasgeboren kindje werd gedeeld.

Anouk Hoogendijk

Voormalig profvoetballer Anouk Hoogendijk (35) is 18 oktober mama geworden van een zoontje. Ze deelde een lief kiekje op Instagram van haar pasgeboren spruit. Hun zoontje heeft de leuke naam Sonny Otto Verhoeven gekregen. De trotse moeder schreef: 'Lieve, mooie, prachtige Sonny; gisterochtend om 4:14 uur heb jij ons de gelukkigste mensen op aarde gemaakt. Wat zat alles tegen met de bevalling, maar wat was ik dat snel vergeten toen jij in m'n armen lag. Jij bent het mooiste wat wij ooit hebben gezien.'

Rens Kroes

Rens Kroes (33) is op 23 oktober 2020 bevallen van een dochter. De zus van Doutzen en haar vriend Sid, die sinds 2017 samenwonen in New York, hebben hun kindje de prachtige naam Maya Jade gegeven. Rens vertelde: 'In de nacht op 23 oktober is ons groot wondertje Maya Jade op Aarde geland. Ze is thuis in een mooie, verwarmend omgeving (incl. Himalaya lampjes, etherische oliën, mantra’s, bad en houtkachel) geboren met de mooiste en de meest liefdevolle vrouwen en natuurlijk papa om haar heen.'

Florine Hofstee

Het kindje van Florine Hofstee en haar man Jeroen is geboren! Op 8 november kwam Beer Stanislaus Stoop ter wereld. 'Dit gevoel is onbeschrijfelijk,' liet de kersverse moeder weten via Instagram. Het jochie kwam gisteren om 03.50 uur ter wereld. De Gooische Moeder deelde de eerste foto van haar zoontje. 'Terwijl hij aan mijn borst zit schrijf ik dit.'

Jelka van Houten

Jelka van Houten en Henry van Loon hebben samen hun eerste kind gekregen op 13 november. De actrice laat op Instagram weten dat ze hun dochter Bonnie hebben genoemd. Van Houten deelde een foto van het geborduurde geboortekaartje dat voor hun dochter is gemaakt. Haar volledige naam is Bonnie Wilma van Loon.

Tiësto

Op dezelfde dag werd ook het kindje van Tiësto geboren. De 51-jarige dj en zijn vrouw Annika zijn ouders geworden van een dochter. De kersverse vader deelde een eerste foto met zijn dochtertje op Instagram. 'Maak kennis met mijn dochter Viola Margreet Verwest', schreef de dj bij de foto.

Samantha de Jong

Djemino Marco Meerts, het zoontje van Samantha de Jong, is geboren op 16 november. Het jochie kwam ter wereld via een geplande keizersnede. De trotse moeder deelt de eerste foto. 'Daar is die eindelijk, onze mooie kleine man Djemino Marco Meerts,' liet ze weten via Instagram. Over wie de biologische vader is van het kereltje, bestaat inmiddels onduidelijkheid. Djemino draagt de achternaam van Samantha's ex-verloofde Gerrit Meerts, maar hij beweert in een verwijderd bericht dat hij niet de vader is. 

Romee Strijd

De roze slingers mogen uit de kast worden getrokken en de beschuitjes worden gesmeerd, want Romee Strijd (25) en Laurens van Leeuwen (30) zijn op 4 december de trotse ouders geworden van een dochter. Het model maakte met een prachtige foto bekend bevallen te zijn én onthulde daarbij de bijzondere naam van het meisje. 'Mint van Leeuwen ~ feeling so blessed to finally hold you in my arms. We are so in love with you!', schreef de trotse moeder op Instagram.

Elske DeWall

Zangeres Elske DeWall is 8 december moeder geworden van een dochtertje. Dat meldde de 34-jarige Friezin op Instagram. Het is het eerste kindje voor Elske en haar vriend Appie Kooistra, met wie ze sinds 2017 samen is. Elske deelde een snoezige foto van haar pasgeboren dochtertje Neva Victoria.

Utopia's Jessie

Ook Utopia's Jessie is vader geworden! De realityster en zijn vriendin Saskia zijn op 16 december ouders geworden van een dochtertje, zo liet hij weten op Instagram. De kersverse ouders hebben hun dochtertje Mikky genoemd. 'Zo klein en zo lief,' aldus de trotse vader. 'Wij zullen er altijd voor jou zijn! Kus van papa en mama.'

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.