Hun agenda's zijn vaak bomvol, maar als ze ook maar even tijd hebben, storten de sterren zich - net als ieder ander - op doodnormale vrijetijdsbezigheden als lezen, sporten en knutselen. Er zijn echter ook beroemdheden die er een nogal vreemde hobby op nahouden. 

Jochem van Gelder 
Jochem van Gelder wordt enorm gelukkig als zijn gazon er keurig gemaaid bij ligt. In een interview vertelde de presentator dat hij daarom zo vaak mogelijk achter zijn grasmaaier kruipt. Van Gelder heeft geen elektrisch exemplaar, maar een doodnormale handmaaier, waarmee hij allerlei mooie patronen in zijn grasveld maakt. 

Gerard Joling
De zanger verzamelt niet alleen gouden platen en uitbundige creaties, privé houdt hij er ook nog een andere uit de hand gelopen hobby op na. Namelijk het verzamelen van gigantische dummies van parfumflessen van beroemde merken als Dolce en Gabanna en Chanel. Hij heeft zelfs een speciale kamer voor zijn verzameling, die inmiddels ruim honderd exemplaren omvat. 

Article continues after the ad

Bobbi Eden 
Wie denkt dat voormalig pornoster Bobbi Eden privé wellicht ook voortdurend in opwindende niemendalletjes rondhuppelt, heeft het helemaal mis. Niks zweepjes, handboeien en ander speeltjes voor de ex-webcamgirl. Bobbi die vorig jaar in oktober zoontje Brandon kreeg met echtgenoot Mark, leeft zich in haar vrije tijd voornamelijk uit met haar haaknaald. Ze haakt graag kleine beestjes. 

 

Lees het hele interview in Story. Editie 20 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders