De druk van de volgende film, cd of hoge tv-kijkcijfers: het valt nog niet mee en BN'er te zijn. Logisch dat de vips zich soms verliezen in een verslaving. Vaak gevaarlijk, en soms minder gevaarlijk, maar af en toe ook wel héél vreemd. 

Beau van Erven Dorens bijvoorbeeld kan de neiging niet onderdrukken om in het water te springen. Mediamagnaat John de Mol is tot over zijn oren verslaafd aan het spelen van spelletjes, waarbij kaarten, Risk en Kolonisten van Catan zijn voorkeur hebben. Carice van Houten moet naar de supermarkt voor haar verslaving: schuimblokken (spekkies) en appelmoes. Vriendin Halina Reijn kan méé achter het karretje - zij is verslaafd aan cola light. De meest bizarre verslaving is die van Tony Neef. Hij is afgekickt, maar was jaren verslaafd aan neusspray. Gevaarlijker dan het lijkt, want dit leidt tot hartproblemen. Nu houdt hij het bij het inhaleren van zoutoplossingen. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 19 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Article continues after the ad

Beeld: ANP