In het showbizz-wereldje kom je elkaar natuurlijk continue tegen. De kans dat er dan een romance ontstaat is dus groot. Wist jij van deze bekende Nederlanders dat ze ooit een stelletje waren? 

Lees ook: Deze bekende Nederlanders waren ooit een stel 

Article continues after the ad

Lauren Verster & Jort Kelder

Na wekenlange geruchten, was het in oktober 2015 toch definitief: de twee gingen uit elkaar. Lauren vertelde dat het eigenlijk sinds de zomer al uit was en was dan ook wel opgelucht dat het nieuws nu uit de lucht is. "Nou, nu heb ik het maar gezegd. Het is er maar uit en anders blijft het ook maar zo vaag en word ik er steeds mee geconfronteerd."

Hans Klok & Gerard Joling 

Een echt stel waren ze niet, maar er zijn zeker wel dingen tussen deze twee gebeurd. Hans Klok onthulde namelijk tijdens Ranking the Stars dat hij met Gerard naar bed is geweest. Wel 10 keer om precies te zijn.

Loretta Schrijver & Jeroen Pauw

Samen werken bij RTL Nieuws zorgde al snel voor een romance tussen de twee. Maar erg lang hield de relatie geen stand helaas. Nu kunnen we ons haast niet meer voorstellen dat de twee ooit samen waren.

Josje & Gert Verhulst

Gert lustte er vroeger wel pap van. Niet alleen met Josje had hij een relatie, ook was hij ooit samen met Karen. De liefde voor K3-zangeressen zitten blijkbaar in de genen, want zijn zoon heeft het ook weer aangelegd met een nieuwe K3. Josje heeft daarna ook nog een relatie gehad met Johnny de Mol en onthulde deze week op Instagram haar nieuwste vlam.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders