We kunnen stiekem maar niet genoeg krijgen van kijkcijferkanon Adam zkt Eva VIPS, waarin een aantal BN'ers dit seizoen op zoek gaan naar de liefde. Het gebeurt niet voor het eerst dat celebs via de media proberen de liefde te vinden. 

Tony
DJ Tony of Sterretje, die dit seizoen meedoet aan Adam Zkt Eva VIPS, probeerde al eerder een vrouw te vinden in het programma In Love With Sterretje. De Hagenees eindigde met Mandy, maar de relatie liep stuk. Toch had Tony nog de hoop om via televisie een vriendin te scoren en daarom nam hij deel aan het naakte dating-experiment Adam Zkt Eva VIPS. 

Gerard Joling
In het programma van Radio 538 DJ Frank Dane ging Gerard Joling op zoek naar de liefde. Geer Zoekt Een Heer was vooral hilarisch, maar ware liefde bracht het de zanger helaas niet. 

Britt Dekker
Deze dame is een beetje een uitzondering. Zij dankt haar bekendheid juist mede aan een datingprogramma. In 2010 nam de blondine deel aan het RTL programma Take Me Out. In het programma ging ze twee keer op date, maar helaas voor haar liep dat op niets uit. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: RTL

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Deze week een kijkje in de zomerse foto's, die ondanks het winterse weer, zijn geplaatst. 

Maan

 

January 11th, almost as good as august 11th 🌈

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Estelle

 

Sahara quat✌🏻💋

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijff) op

Yolanthe

 

Grit & Grace

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Sylvie Meis

 

Never one to miss a sunset 🌅 #capetown

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Ali B

 

Het lekkerste bakje oploskoffie ever ⛺️🐘🦏🐆🐃🦁#rangerlife

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

 

Dit artikel komt uit editie 7 van Story. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Edwin Smulders: 'Ronald de Boer zie ik regelmatig in Amsterdam-Zuid waar hij met zijn gezin woont. Soms zit hij, zoals hier, op de elektrische bakfiets als hij zijn jongste dochters naar school brengt. Maar hij loopt ook vaak achter de kinderwagen met zoontje Boaz Samuel erin. Na vijf dochters (Brooke, Maxime, Demi, Fenna en Linde) werd Ronald vorig jaar september de trotse vader van een jongen. Toen zijn vriendin Suze van Boaz in verwachting was, stak Ronald niet onder stoelen of banken dat hij, na vijf meiden, het fantastisch zou vinden om een zoon te krijgen. En die wens is dus in vervulling gegaan. In de tijd dat Ronald nog voetbalde, was hij natuurlijk veel weg en had hij weinig tijd om met zijn kids door te brengen. Maar sinds hij voetbalanalist is, is daar veel verandering in gekomen. Hij is nu in het weekend of 
’s avonds aan het werk, maar overdag kan hij vol overgave papa zijn. En ik kan goed merken dat hij daar met volle teugen van geniet.’ 

Beeld: ANP