We kunnen stiekem maar niet genoeg krijgen van kijkcijferkanon Adam zkt Eva VIPS, waarin een aantal BN'ers dit seizoen op zoek gaan naar de liefde. Het gebeurt niet voor het eerst dat celebs via de media proberen de liefde te vinden. 

Article continues after the ad

Tony
DJ Tony of Sterretje, die dit seizoen meedoet aan Adam Zkt Eva VIPS, probeerde al eerder een vrouw te vinden in het programma In Love With Sterretje. De Hagenees eindigde met Mandy, maar de relatie liep stuk. Toch had Tony nog de hoop om via televisie een vriendin te scoren en daarom nam hij deel aan het naakte dating-experiment Adam Zkt Eva VIPS. 

Gerard Joling
In het programma van Radio 538 DJ Frank Dane ging Gerard Joling op zoek naar de liefde. Geer Zoekt Een Heer was vooral hilarisch, maar ware liefde bracht het de zanger helaas niet. 

Britt Dekker
Deze dame is een beetje een uitzondering. Zij dankt haar bekendheid juist mede aan een datingprogramma. In 2010 nam de blondine deel aan het RTL programma Take Me Out. In het programma ging ze twee keer op date, maar helaas voor haar liep dat op niets uit. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: RTL