We kunnen stiekem maar niet genoeg krijgen van kijkcijferkanon Adam zkt Eva VIPS, waarin een aantal BN'ers dit seizoen op zoek gaan naar de liefde. Het gebeurt niet voor het eerst dat celebs via de media proberen de liefde te vinden. 

Tony
DJ Tony of Sterretje, die dit seizoen meedoet aan Adam Zkt Eva VIPS, probeerde al eerder een vrouw te vinden in het programma In Love With Sterretje. De Hagenees eindigde met Mandy, maar de relatie liep stuk. Toch had Tony nog de hoop om via televisie een vriendin te scoren en daarom nam hij deel aan het naakte dating-experiment Adam Zkt Eva VIPS. 

Gerard Joling
In het programma van Radio 538 DJ Frank Dane ging Gerard Joling op zoek naar de liefde. Geer Zoekt Een Heer was vooral hilarisch, maar ware liefde bracht het de zanger helaas niet. 

Britt Dekker
Deze dame is een beetje een uitzondering. Zij dankt haar bekendheid juist mede aan een datingprogramma. In 2010 nam de blondine deel aan het RTL programma Take Me Out. In het programma ging ze twee keer op date, maar helaas voor haar liep dat op niets uit. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: RTL

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders