Relaties komen en gaan, daarom wij een lijst gemaakt van bn'ers die dit jaar een punt achter hun relaties hebben gezet.

Dave Roelvink en Julia Mekkes

Na een relatie van drie jaar is in oktober de koek op tussen Dave Roelvink en Julia Mekkes. De timing van de breuk is niet echt handig; de twee kochten in juli samen een huis, dat ze op dit moment grondig aan het verbouwen zijn. Ook hebben ze samen een hond, Klaas, die deze maand een jaar werd.

Article continues after the ad

Olcay Gulsen en Ruud de Wild

De onthulling dat Olcay Gulsen en Ruud de Wild een setje vormden, zorgde voor heel wat verraste reacties. De twee leken helemaal in de wolken, tot Olcay en Ruud geheel onverwachts bekendmaakten niet langer samen te zijn. De breuk was van korte duur: inmiddels zijn de twee weer samen en zeggen ze smoorverliefd te zijn. 

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

coffee & @ruuddewild

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

André Hazes en Monique Westenberg

André Hazes en zijn zestien jaar oudere vriendin Monique Westenberg hebben voorgoed een punt achter hun relatie gezet. De twee waren bijna vier jaar samen en kregen in 2016 een zoon. In november werd de relatiebreuk bekend. Monique liet toen al doorschemeren dat André gevoelens heeft voor een andere vrouw 'waar hij een tijdje contact mee heeft'. 'Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker', stelde ze. De zanger maakte toen bekend dat het om Bridget Maasland gaat. 'Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen', verklaarde hij. 'Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.'

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij. Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben. De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen. Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken. Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.

Een bericht gedeeld door 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) op

Alkan Çöklü en Melissa Drost

De liefde tussen soapies Alkan Çöklü en Melissa Drost, Amir en Sjors in de serie, is over. Dat hebben de twee bekendgemaakt via Instagram. Alkan en Melissa, die elkaar in GTST nog het jawoord gaven, zijn als vrienden uit elkaar gegaan.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hebben jullie gekeken?👀 Seizoen 30 is een feit😍 #gtst #Amir #Sjors #Ongeluk #WatGaatErGebeuren

Een bericht gedeeld door Alkan Çöklü (@alkantubbies) op

Everon Jackson Hooi en Jozua Augusto Suitela

Everon en Jozua zouden in het huwelijksbootje stappen, maar dat is er nooit van gekomen. De relatie is namelijk helemaal voorbij. 'Met heel veel pijn en verdriet in mijn hart wil ik jullie meedelen dat Jozua en ik uit elkaar zijn', melde hij in januari in zijn Instagram Stories.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.