Ondanks het coronavirus - die veel huwelijken niet liet doorgaan - stapten er toch een aantal BN'ers in het huwelijksbootje dit jaar. Story zet ze dit jaar weer op een rijtje. 

Nienke Plas

De YouTuber is al veertien jaar gelukkig met Resley en gaat nu officieel door het leven als Nienke Stjewerd. Ze maakte het nieuws bekend op haar Instagram. 'Meet Mr & Mrs Stjeward. Vandaag romantisch bij het stadskantoor alvast erin gesprongen #huwelijksboot.' Begin december maakte het stel ook bekend in verwachting te zijn van een tweede kindje

Article continues after the ad

Sylvie Meis

Sylvie Meis (42) gaf eind september het ja-woord aan Niclas Castello (42.) Het stel is getrouwd in het luxe vijfsterrenhotel Villa Cora, aan de rand van Florence. Ze zou eigenlijk in mei al trouwen, maar die bruiloft werd vanwege het coronavirus uitgesteld. 

Rene van der Gijp

Op 16 juli 2020 stapte Rene van der Gijp (59) in Noordwijk in het huwelijksbootje met Minouche de Jong (47.) Ze werden getrouwd door niemand minder dan Imca Marina. 

Willibrord Frequin

Willibrord gaf, in het geheim, zijn ja-woord aan de twintig jaar jongere Gesina, met wie hij al acht jaar samen is. Na de bruiloft maakte het tweetal een cruise.

Hannah Verboom

Nog iemand die liever niet in de spotlights wilde staan tijdens haar huwelijk was Hannah Verboom. In mei 2019 zei het stel blijkbaar al volmondig 'ja' tegen elkaar, maar hielden dit een jaar lang geheim. Op 25 mei van dit jaar brachten ze het nieuws naar buiten.  

Ferdinand Grapperhaus

Ook Minister Grapperhaus, van justitie en veiligheid, besloot dit jaar te trouwen. Over zijn huwelijk met Elsevier-journaliste Liesbeth Wytzes ontstond veel ophef omdat Grapperhaus de coronamaatregelen op zijn eigen huwelijk niet naleefde. 

Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.