In Nederland staan meer dan 3000 verloskundigen dag én nacht klaar om zo’n 478 baby’s per dag ter wereld te brengen. Deze verloskundigen ondersteunen aanstaande moeders met het intiemste en mooiste moment uit hun leven. 

Maar wat komt er allemaal kijken bij een bevalling? Om dit te ontdekken duiken Bobbi Eden, Monica Geuze, Fatima Moreira de Melo en Marly van der Velden in de wereld van verloskundigen in de TLC-serie Bevallen met….

Article continues after the ad

Achtbaan van emoties

In het nieuwe seizoen van Bevallen met... draaien zij mee met het dagelijkse werk en de verschillende diensten van de verloskundigen. Door hun oprechte interesse in het vak en hun betrokkenheid bij de aanstaande ouders, worden deze bekende Nederlanders vanaf de eerste minuut meegetrokken in een achtbaan van emoties.

Spannende dagen

Laat een baby urenlang op zich wachten of wordt een thuisbevalling halsoverkop toch ineens een ziekenhuisbevalling? Net als de verloskundigen weten de BN’ers niet hoe de dag verloopt en of ze überhaupt aan hun nachtrust toe komen. Het zijn voor iedereen spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder. 

Bevallen met… is vanaf dinsdag 28 mei tot en met dinsdag 18 juni om 20:30 uur te zien bij TLC.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders