Ali B Ramadan

Comedy Central maakt vandaag de eerste drie namen bekend voor de jaarlijkse roast-traditie. Niemand minder dan comedian en cabaretier Henry van Loon, zanger Brace en alleskunner Prem Radhakishun zullen dit jaar vlammen. De heren kunnen niet wachten om Ali B het vuur aan de schenen te leggen en zij zullen hem voor eens en altijd ontmaskeren. 

Hij verklapte het nieuws al eerder en kon echt niet wachten om aan de slag te gaan: zanger Brace is de eerste naam in het Roast-panel van deze vierde editie van de Nederlandse Comedy Central The Roast. Brace werkte onder de vleugels van Ali B, zijn mentor, aan zijn comeback in de muziekindustrie. Ze kennen elkaar door-en-door en zien elkaar als broers, maar Brace staat in de startblokken om Ali spreekwoordelijk ‘rake klappen uit te delen’: 'Eindelijk, eindelijk kan ik Ali eens aanpakken.Ik kan echt niet wachten en ik kijk er enorm naar uit!' Zien de twee elkaar na 17 december nog steeds als broers? 

Henry van Loon

Henry van Loon heeft het Roast-podium al eerder beklommen, namelijk tijdens The Roast of Giel Beelen. Zijn legendarische optreden werd weken later nog veelvuldig besproken en zijn Roast van Giel gaat op YouTube nog steeds door het dak. Wat heeft hij dit jaar in petto? En weet ook hij Ali op zijn plek te zetten tijdens de enige avond in het jaar dat echt alles uitgesproken mag worden?

Prem

Hij heeft de meest uitgesproken mening van Nederland en die gaan we horen: PremRadhakishun is de derde Roaster die het Comedy Central-panel versterkt. De columnist, radio en televisiemaker en voormalig advocaat schoof geregeld samen met Ali aan bij De Wereld Draait Door en ook hij kan niet wachten om hem te kunnen ‘burnen’. 'Ik ben onder mijn steen vandaan gekropen om mijn dierbare broeder Ali te roasteren. Ik kan niet wachten om hem eens flink de waarheid te vertellen!'

Article continues after the ad

Ali B laat zich roasten

Ali B mag zich met deze namen gaan voorbereiden liefdevol, doch flink, geroast te worden door een panel van friends & faux. Ali B is namelijk de officiële Comedy Central Roastee van 2019. De jaarlijkse Roast traditie is op dinsdag 17 december te zien bij Comedy Central. Ali B wordt hiermee toegevoegd aan de Nederlandse Comedy Central Roastee Wall of Fame naast Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol. 

Bron: Comedy Central | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.