Hillywood kent veel knappe moeders, maar wie mag zich de meest sexy moeder van Nederland noemen? Dat maakte SLAM! vanmorgen bekend. Door de luisteraars is Miljuschka Witzenhausen uitgeroepen tot 'meest sexy moeder van Nederland.' 

Lees ook: Zo ziet Miljuschka Witzenhausen eruit zonder make-up

Grote concurrentie

De 31-jarige presentatrice, momenteel te zien in het RTL5-kookprogramma Topchef Academy, versloeg onder anderen Chantal Janzen, Nicolette Kluijver en Sylvie Meis. “We merkten dat veel mensen bij het woord ‘moeder’ direct saaie en burgerlijke associaties hebben, maar we willen met deze verkiezing benadrukken dat moeders nog steeds heel erg sexy kunnen zijn”, zegt dj Joost Burger. Hij noemde het opvallend dat luisteraars ook 'nieuwe moeders' als Carice van Houten, Bobbi Eden en Victoria Koblenko, die in het afgelopen jaar bevielen, nomineerden.

In het verleden ging Ruud de Wild op Radio 538 enkele jaren op zoek naar de meest sexy moeder. Chantal Janzen, Nicolette van Dam, Doutzen Kroes en Fajah Lourens hebben de 'prijs' al op hun schoorsteenmantel staan.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP

Singer-songwriter Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64e editie van het Eurovisiesongfestival 2019 in Tel Aviv.

Dat heeft AVROTROS maandag bekendgemaakt. De 24-jarige Laurence studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg. Hij ontwikkelde zich daar als zanger, songwriter en producer en deed tijdens zijn studie ervaring op in onder meer Londen en Stockholm.

Talenten

"De afgelopen jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met grote naamsbekendheid", stelt de zanger. "Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven."

Eva Simons

Er gingen eerder op de dag geruchten dat Eva Simons de kandidaat zou zijn, maar dat bleek dus niet zo te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

We hebben de lieve snoet van baby Bobby ondertussen al vaak voorbij zien komen. En ook deze nieuwe beelden zijn weer té leuk om niet te delen. Moeder Chantal betrapt de kleine deugniet namelijk op heterdaad op diefstal…

Op de video is te zien hoe Bobby de koelkast heeft geplunderd. Zijn buit? Een bakje met frambozen en blauwe bessen. Wanneer hij het fruit, dat inmiddels aardig is verdeeld over de vierkante meters van de keukenvloer, stiekem zit op te smikkelen voor de open koelkastdeur, komt Chantal aangeslopen.

‘Kun je niet framboos op worden’

‘Bobby… Bobby? Wat is dit?’, vraagt ze met een ernstig serieuze stem terwijl de ‘schade’ filmt. Met een framboos half uit zijn mond hangend vertrekt het kleine ventje geen spier – een hilarisch gezicht. ‘Kun je niet framboos op worden’, schrijft Chantal bij in het bijschrift op Instagram. Helemaal mee eens. Wij zien in Bobby wat hij ziet in het doosje vitamientjes: om óp te vreten.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl