GroenLinks-politica Kathalijne Buitenweg is begin jaren negentig te zien geweest in de RTL4-soap Goede Tijden Slechte Tijden. Dat bekende zij in het Radio 5-programma Vakantieadres, waar zij te gast was.

Rien Hogendoorn

Haar broer, acteur Joost Buitenweg, speelde drie jaar lang slechterik Rien Hogendoorn. “Ik studeerde toen en kon wel een zakcentje gebruiken”, vertelde de GroenLinks-parlementariër. “Ze hadden achtergrondmensen nodig voor een scène in de disco. Dan ging je daar staan, een beetje heen en weer bewegen op muziek die er niet was. Het zag er niet uit.”

Achtergrond

Het was de enige maal dat Buitenweg acteerde op televisie. “Maar je kan mij dus nog steeds in een aflevering van GTST op de achtergrond vinden”, concludeerde ze. Het personage van haar broer kwam na drie seizoenen op gruwelijke wijze aan zijn einde. “We zaten toen met de hele familie voor de televisie”, aldus Kathalijne. “We hadden toch allemaal een beetje het gevoel dat voor Rien boontje eindelijk om zijn loontje kwam.”

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders