Het is heerlijk om in de zomer jarig te zijn. Het is lekker lang licht en de temperaturen zijn vaak een stuk beter dan in de winter. Deze bekende Nederlanders zijn echte zomerkindjes en jarig in juni, juli of augustus!

Lees ook: Sylvie Meis organiseert extravagant voetbalfeest voor verjaardag Damián

Jamai Loman

Deze Presentator en zanger blaast op 30 juni alweer 31 kaarsjes uit. Het lijkt als de dag van gisteren dat Jamai als broekie de eerste editie van Idols won!

 

beachvibes 😎👌🏻 #beach #strand #geenzon #beachboy

Een bericht gedeeld door J A M A I (@jamailoman) op

Fajah Lourens

Fajah viert op 3 juli dat ze 36 jaar wordt! Dat ze nog steeds een killerbody heeft, is goed te zien.

Gordon

Deze grappenmaker is ook echt een zomerkind. Gordon is namelijk jarig op 6 juli en wordt dan 49 jaar!

© Peter Smulders

Tim Hofman

De BOOS-presentator deelt zijn verjaardag met Gordon, alleen schelen ze toch wel wat jaartjes. Op 8 juli wordt Tim 29 jaar.

 

toen ik nog drugsbaron verkleed als geschiedenisleraar was echt een leuke tijd.

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos) op

Linda de Mol

Linda mag op 8 juli de slingers ophangen: dan wordt ze namelijk 53 jaar!

© Peter Smulders

Michiel Huisman

Je zou het niet denken, maar deze hunk wordt 18 juli alweer 36 jaar. Michiel Huisman is binnenkort te zien in het nieuwe seizoen van Game of Thrones. 

Xander de Buisonjé

Deze verjaardag zal voor papa Xander extra bijzonder zijn. Op 19 juli viert hij namelijk zijn 44ste verjaardag mét zijn lieve pasgeboren dochtertje en natuurlijk zijn andere kinderen.

 

Happy Sophie Day. De liefste en mooiste (bonus)moeder die ik maar had kunnen wensen voor mijn kids. ❤️

Een bericht gedeeld door Xander de Buisonjé (@xdebuisonje) op

Guido Weijers

Een bijzondere leeftijd voor de cabaretier, op 30 juli bereikt hij namelijk de leeftijd van 40 jaar. Haal de ballonnen maar alvast uit de kast!

Angela Schijf

Op 7 augustus is het feest voor de Flikken Maastricht-actrice: ze wordt dan 38 jaar!

Jim Bakkum

Net zoals zijn mede-Idolsfinalist Jamai, is ook Jim Bakkum in de zomer jarig. Op 10 augustus mag hij één kaarsje minder uitblazen dan Jamai: hij wordt namelijk 30.

 

NO FILTER. ☘️

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Nicolette van Dam

Midden in de zomer, op 14 augustus, viert Nicolette dat ze 33 jaar wordt. Ooit begon ze als piepjonge actrice bij ZOOP, vandaag de dag is ze niet meer weg te denken van de Nederlandse tv als presentatrice.

 

Grote meidenavond 🍭🍬🍿#mygirl

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Anouk Smulders

Deze ex-presentatrice van Hollands Next Top Model kan op 29 augustus de slingers ophangen. Anouk kan dan haar 43ste verjaardag vieren!

 

#amsterdamdiner ready! #wasstraatje

Een bericht gedeeld door Anouk Smulders (@anoukmsmulders) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Instagram & Peter Smulders

Een paar weken geleden schreven we over een té leuk nieuw filmproject van Linda de Mol; April, May en June. Linda bedacht niet alleen het verhaal van deze heerlijke nieuwe film van de makers van Gooische Vrouwen, maar speelt zelf ook nog eens een van de hoofdrollen. Vandaag is bekend geworden wie er nog meer opduiken in het veelbelovende bioscoopspektakel.

‘Eind augustus gaan we filmen’

Onder anderen Tjitske Reidinga (Gooische Vrouwen) en Elise Schaap (Familie Kruis) zijn gecast voor de film. Zij spelen de zussen van Linda. Ook Mark Rietman (Brasserie Valentijn), Gijs Scholten van Aschat (Als de dijken breken) en Olga Zuiderhoek (De 12 van Oldenheim) hebben een rol te pakken. Dat heeft LINDAnieuws, het online platform van Linda de Mol, vandaag bekendgemaakt. “Deze week gaan we repeteren en het script lezen met alle acteurs”, zegt Linda. “Eind augustus gaan we echt filmen.”

Zussen

Het verhaal gaat over de zussen April, May en June die bij elkaar komen als hun moeder ernstig ziek is, naar een verhaal dat bedacht is door Linda de Mol. Will Koopman, die ook onder meer de succesvolle series Divorce, Doris (waarvan ook een heerlijke Bridget Jones-ish filmversie onderweg is) en Familie Kruys maakte, tekent voor de regie. Frank Houtappels is bij het project betrokken als scenarioschrijver.

Leuk vooruitzicht

Linda, Will en Frank werkten eerder ook samen voor de twee Gooische Vrouwen-films. April, May en June moet in 2019 in de bioscoop verschijnen.

Tjitske:

Elise:

 

💛@lovelylane.nl

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Zangeres Anouk heeft ons inmiddels weer koude kikkerlandje verlaten voor een zonnige bestemming. Op Instagram deelt ze een vakantiefoto met haar oudste dochter Phoenix.

Op de foto zit Anouk met haar dochter Phoenix Ray (12) op een bankje terwijl op de achtergrond de zon onder gaat. “Mijn dochter. Mijn liefde”, schrijft ze bij het lieve plaatje. Uit de reacties blijkt niet alleen dat veel mensen Phoenix al zo groot vinden, maar ook dat ze Anouk er zelf goed uit vinden zien. De vakantie doet de zangeres duidelijk goed:

 

Mijn dochter. Mijn liefde❤️ #imyourprotector #phoenixray

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders