Het is heerlijk om in de zomer jarig te zijn. Het is lekker lang licht en de temperaturen zijn vaak een stuk beter dan in de winter. Deze bekende Nederlanders zijn echte zomerkindjes en jarig in juni, juli of augustus!

Lees ook: Sylvie Meis organiseert extravagant voetbalfeest voor verjaardag Damián

Jamai Loman

Deze Presentator en zanger blaast op 30 juni alweer 31 kaarsjes uit. Het lijkt als de dag van gisteren dat Jamai als broekie de eerste editie van Idols won!

 

beachvibes ??? #beach #strand #geenzon #beachboy

Een bericht gedeeld door J A M A I (@jamailoman) op

Fajah Lourens

Fajah viert op 3 juli dat ze 36 jaar wordt! Dat ze nog steeds een killerbody heeft, is goed te zien.

Gordon

Deze grappenmaker is ook echt een zomerkind. Gordon is namelijk jarig op 6 juli en wordt dan 49 jaar!

© Peter Smulders

Tim Hofman

De BOOS-presentator deelt zijn verjaardag met Gordon, alleen schelen ze toch wel wat jaartjes. Op 8 juli wordt Tim 29 jaar.

 

toen ik nog drugsbaron verkleed als geschiedenisleraar was echt een leuke tijd.

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos) op

Linda de Mol

Linda mag op 8 juli de slingers ophangen: dan wordt ze namelijk 53 jaar!

© Peter Smulders

Michiel Huisman

Je zou het niet denken, maar deze hunk wordt 18 juli alweer 36 jaar. Michiel Huisman is binnenkort te zien in het nieuwe seizoen van Game of Thrones. 

Xander de Buisonjé

Deze verjaardag zal voor papa Xander extra bijzonder zijn. Op 19 juli viert hij namelijk zijn 44ste verjaardag mét zijn lieve pasgeboren dochtertje en natuurlijk zijn andere kinderen.

 

Happy Sophie Day. De liefste en mooiste (bonus)moeder die ik maar had kunnen wensen voor mijn kids. ❤️

Een bericht gedeeld door Xander de Buisonjé (@xdebuisonje) op

Guido Weijers

Een bijzondere leeftijd voor de cabaretier, op 30 juli bereikt hij namelijk de leeftijd van 40 jaar. Haal de ballonnen maar alvast uit de kast!

Angela Schijf

Op 7 augustus is het feest voor de Flikken Maastricht-actrice: ze wordt dan 38 jaar!

Jim Bakkum

Net zoals zijn mede-Idolsfinalist Jamai, is ook Jim Bakkum in de zomer jarig. Op 10 augustus mag hij één kaarsje minder uitblazen dan Jamai: hij wordt namelijk 30.

 

NO FILTER. ☘️

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Nicolette van Dam

Midden in de zomer, op 14 augustus, viert Nicolette dat ze 33 jaar wordt. Ooit begon ze als piepjonge actrice bij ZOOP, vandaag de dag is ze niet meer weg te denken van de Nederlandse tv als presentatrice.

 

Grote meidenavond ???#mygirl

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Anouk Smulders

Deze ex-presentatrice van Hollands Next Top Model kan op 29 augustus de slingers ophangen. Anouk kan dan haar 43ste verjaardag vieren!

 

#amsterdamdiner ready! #wasstraatje

Een bericht gedeeld door Anouk Smulders (@anoukmsmulders) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Instagram & Peter Smulders

Ferry Doedens is dolgelukkig met de Braziliaanse student Raphael. ‘Geen wonder, kijk eens wat een knappe man het is!’ zegt de GTST-acteur tegen Story. Ook vertelt Ferry wie hen aan elkaar heeft gekoppeld en wat hun toekomstplannen zijn. 

Het jaar had niet veel beter kunnen beginnen voor GTST-ster Ferry Doedens (28): hij heeft het grote geluk gevonden bij Braziliaan Raphael (32). ‘Ik ben zó verliefd,’ vertelt Ferry aan Story. ‘En dat is natuurlijk ook geen wonder: kijk eens wat een knappe man Raphael is! Maar het gaat natuurlijk om de klik die we voelen. Het is nog pril, maar het voelt echt heel erg goed.’ Dat Ferry weer zo gelukkig zou worden, had hij een paar maanden geleden niet kunnen bedenken. Toen liep immers zijn relatie met sportinstructeur Nuno Azevedo op de klippen. Ferry en Raphael werden aan elkaar gekoppeld door Shownieuws-reporter Marius Looijmans. ‘Daar ben ik hem heel dankbaar voor,’ aldus Ferry. Nog geen jaar geleden woonde Raphael nog in Rio de Janeiro.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders

Tot veler verrassing is tv-presentatrice Chimène van Oosterhout toegetreden tot de succesvolle schnabbelformatie Luv’, die vroeger miljoenen platen verkocht. Chimène is geen beroepszangeres, maar blijkt toch een waardevolle collega. Niet in de laatste plaats omdat ze zo’n positieve invloed heeft op iedereen. Marga Scheide vertelt Story: ‘Chimène leerde me weer te geloven in de toekomst…’

Vlak voor de afgelopen jaarwisseling pakte Marga Scheide (64) de telefoon om tv-presentatrice Chimène van Oosterhout (54) te vragen haar nieuwe Luv’-collega te worden. Een paar uur daarvoor had ze te horen gekregen dat Ria Thielsch (67) de ooit wereldberoemde formatie wilde verlaten. ‘Die beslissing kwam niet helemaal onverwacht. José, met wie ik aan de wieg van Luv’ heb gestaan, en ik merkten al een tijdje dat Ria het bij ons niet meer zo naar haar zin had. De druk werd te veel voor haar. José en ik hebben daarom een lunch georganiseerd en daar hebben we over en weer heel eerlijk over de situatie gesproken. Het hoge woord kwam er toen uit: Ria wilde liever niet doorgaan. Daarmee ontstond een groot probleem. Want als er op korte termijn geen vervangster voor Ria zou komen, moesten we optredens gaan afzeggen. Ik moest toen metéén aan Chimène van Oosterhout denken. Het is alweer vijftien jaar geleden dat ik Chimène op Ibiza tegenkwam.

Zwartste periode

'Dikke vriendinnen waren we niet, maar elke keer dat we elkaar zagen, was er meteen weer die klik. We voerden diepgaande gesprekken. Ik was destijds van het een op het andere moment weduwe geworden. Na een etentje was Jacques, mijn partner met wie ik al twintig jaar samen was, op het terras van het restaurant in elkaar gezakt. Een hartaanval. Ik heb nog geprobeerd hem te reanimeren, maar tevergeefs... Ik had het gevoel dat ik dit drama nooit meer te boven zou komen. En toen was Chimène er voor mij. Ik kende haar van de televisie, ik wist niet dat ze ook psychologe was. Dat hoorde ik pas veel later, nadat ze me uit de ellende had getrokken. Want dat heeft ze gedaan. Ze gaf me het gevoel dat ze me begreep. Met haar kon ik over mijn verdriet praten. Ik durf te zeggen dat Chimène me door de zwartste periode van mijn leven heen heeft gesleept. Ze liet me weer helder denken. Hielp me mijn verdriet te verwerken.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders