In het showbizz-wereldje kom je elkaar natuurlijk continue tegen. De kans dat er dan een romance ontstaat is dus groot. Wist jij van deze bekende Nederlanders dat ze ooit een stelletje waren? 

Lees ook: 6 bekende vrouwen die vielen voor de charmes van een crimineel

Article continues after the ad

Chantal Janzen & Johnny de Mol

Het stel was wel drie jaar bij elkaar, maar beëindigden de relatie in 2004. Chantal zei hierover tegen het AD dat ze absoluut geen goede combinatie vormden. 'De messen vlogen bij wijze van spreken door het huis'. Toch waren ze pas geleden nog samen te zien in Holland's Got Talent: Johnny als presentator en Chantal als jurylid. Van oud zeer is bij deze twee dan ook geen sprake. 

© Denis van Tellingen (ANP)

Peter Jan Rens & Angela Groothuizen

Deze twee zijn misschien wel het meest bijzondere koppel in deze lijst. Nu is Peter-Jan 'gelukkig' met zijn vrouw Virginia, ooit deelde hij de lakens met presentatrice Angela Groothuizen. Het is wel al een hele tijd geleden: in 1990 zette Angela na een twee-jarige relatie er een punt achter.

Eva Jinek & Freek Vonk

De twee waren in totaal zo'n twee jaar samen. In 2015 ging het helaas uit omdat het door het moordende reisschema van Freek (hij is de helft van het jaar op reis) en hun chaotische levens helaas niet gelukt was om samen een leven op te bouwen. Jammer, want wat zien ze er lief uit samen!

© Mischa Schoemaker (ANP)

Patty Brard & Ron Brandsteder

Patty haar allereerste huwelijk was met presentator Ron Brandsteder. De twee gaven het ja-woord in 1979, maar het huwelijk hield maar kort stand. Na een jaar hielden de twee het alweer voor gezien en gingen ze uit elkaar. Inmiddels zit Patty alweer in haar vierde huwelijk, dus Ron Brandsteder heeft in ieder geval de twijfelachtige eer dat hij ooit de eerste was.

Rianne van Dorst & Christina Curry

De twee waren ongeveer een jaar samen toen ze in 2013 uit elkaar gingen. Volgens haar moeder Patricia Paay had Christina het erg druk en hetzelfde gold voor Rianne. Het was voor Christina de eerste keer dat ze een relatie met een vrouw had. 

© Mischa Schoemaker (ANP)

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP & Peter Smulders