gtst

Zoals we iedere maand weer blij worden van het Netflix-overzicht, zitten we ook elke maand weer klaar voor een gloednieuwe maandtrailer van onze favo soap ‘GTST’. De video voor februari is er vast en boy oh boy, het worden een aantal pittige weken in Meerdijk…

GTST in februari

Maak je op voor een spannende maand, waarin mooie dingen (waaronder een verrassend huwelijksaanzoek) voorbijkomen, maar ook een lugubere twist die we níet aan zagen komen. Ook maken we kennis met een nieuwe inwoner van het soapdorp, maar lijkt het er tegelijkertijd op dat een vast gezicht Meerdijk gaat verlaten (en dat zouden we toch best jammer vinden).

Article continues after the ad

Opa Henk

Om te beginnen maken we eindelijk kennis met Henk Visser, gespeeld door Johnny Kraaijkamp Jr. Hij speelt de vader van Saskia Verduyn, die met voormalig inwoner Julian een maand geleden ten tonele verscheen. ‘Opa Henk’ vindt het maar wat gezellig bij zijn dochter en kleinkinderen, maar Saskia lijkt daar niet bepaald gelukkig mee. Terwijl hij Meerdijk verkent en wat inwoners leert kennen (héy, zou het misschien iets zijn voor good ol’ Laura?), komen wij langzaam tot de ontdekking wel groots geheim – 'Een foutje van een paar ton' – de familie Verduyn bij zich draagt.

Bekende nieuweling

Verder doet een nieuw personage haar intrede; Amelie Hendrix, gespeeld door de bekende actrice Bo Maerten (27). Ze speelt een jonge maar talentvolle kunstrestaurateur en maakt in de trailer kennis met – hoe kan het ook anders – Ludo. Die lijkt het geluk met Janine eindelijk weer gevonden te hebben. Zal Amelie die liefde in de weg komen te staan?

Meerlijk

Dan hebben we Bobby en Lana, die het plan hebben er samen vandoor te gaan. Uit de trailer blijkt dat de twee verdwijnen op een scooter, maar de vraag is: vluchten ze enkel nog maar om hun liefde een kans te geven en Bobby uit de cel te houden, of is er meer aan de hand? Want wanneer een huilende Sjors en Amir ‘de caravan’ onderzoeken, doen ze een schokkende ontdekking… Een lijk?

Daan uit beeld

Wie verrassend genoeg níet voorbijkomt in de video is Daan. En dat niet alleen; volgens Televizier is zijn naam ook niet meer terug te vinden in de tv-gidsen van de komende weken. Krijgt Bing het voor elkaar om, na zijn aangifte tegen Daan, de minnaar van zijn vrouw ook nog achter de tralies te stoppen? Of heeft Daan er misschien zelf genoeg van en vindt hij het tijd voor een nieuw avontuur? Dat zou toch best jammer zijn… Maar misschien maken we ons wel druk om niets en staat de verhaallijn van Daan gewoon even op een wat lager pitje.

Door: Flaironline | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.