Volgens Gers Pardoel (36) maakte zijn eerste hit hem multimiljonair. En volgens de zanger is zijn geldboom nog lang niet leeggeplukt. Maar de Tilburger geniet nog méér van het feit dat hij volgens eigen zeggen zijn overbuurvrouw Corry Konings van haar troon heeft gestoten. Corry reageert in Story.

Grootste Nederlandstalige hit

Gretige Gers is maar wat trots dat hij Ik neem je mee de grootste Nederlandstalige hit van Nederland mag noemen. Heel bescheiden zegt hij: 'Corry's hit Huilen is voor jou te laat is 42 jaar de meest succesvolle hit aller tijden geweest. Tot ik de fakkel overnam.' Corry vraagt zich daarentegen sterk af waar de zanger het over heeft. 'Waar hééft hij het over? Ik weet werkelijk niet wat die jongen bezielt  en ik was me er niet van bewust dat ik in een wedstrijd met hem zat.' 

Wedstrijd

Corry heeft nog wel een boodschap voor haar overbuurman. 'Als Gers zo van wedstrijdjes houdt dan daag ik hem hierbij uit om het de komende 45 jaar nog even vol te houden en te proberen om evenveel hits te scoren als ik gescoord heb. Als hem dat lukt dan heeft hij recht van spreken en gun ik hem alle eervolle vermeldingen met plezier!'

Lees het hele interview in Story. Editie 21 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Singer-songwriter Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64e editie van het Eurovisiesongfestival 2019 in Tel Aviv.

Dat heeft AVROTROS maandag bekendgemaakt. De 24-jarige Laurence studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg. Hij ontwikkelde zich daar als zanger, songwriter en producer en deed tijdens zijn studie ervaring op in onder meer Londen en Stockholm.

Talenten

"De afgelopen jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met grote naamsbekendheid", stelt de zanger. "Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven."

Eva Simons

Er gingen eerder op de dag geruchten dat Eva Simons de kandidaat zou zijn, maar dat bleek dus niet zo te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

We hebben de lieve snoet van baby Bobby ondertussen al vaak voorbij zien komen. En ook deze nieuwe beelden zijn weer té leuk om niet te delen. Moeder Chantal betrapt de kleine deugniet namelijk op heterdaad op diefstal…

Op de video is te zien hoe Bobby de koelkast heeft geplunderd. Zijn buit? Een bakje met frambozen en blauwe bessen. Wanneer hij het fruit, dat inmiddels aardig is verdeeld over de vierkante meters van de keukenvloer, stiekem zit op te smikkelen voor de open koelkastdeur, komt Chantal aangeslopen.

‘Kun je niet framboos op worden’

‘Bobby… Bobby? Wat is dit?’, vraagt ze met een ernstig serieuze stem terwijl de ‘schade’ filmt. Met een framboos half uit zijn mond hangend vertrekt het kleine ventje geen spier – een hilarisch gezicht. ‘Kun je niet framboos op worden’, schrijft Chantal bij in het bijschrift op Instagram. Helemaal mee eens. Wij zien in Bobby wat hij ziet in het doosje vitamientjes: om óp te vreten.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl