GTST sloot vorig seizoen af met een zenuwslopende cliffhanger. Wie komt er om bij de grote brand in horecazaak Boks? Het is bekend: Marjolein Keuning verlaat de soap en dat betekent dat haar personage Maxime Sanders om het leven komt. 

Maxime Sanders

Het was al een tijdje bekend dat een GTST-personage om het leven komt bij de vlammenzee die woedde in Boks. Gedurende deze zomer konden fans van GTST via de GTST Meerdijk App ontrafelen wie de brand niet zou overleven. Dat blijkt Maxime te zijn, wat betekent dat ze volgend seizoen niet te zien is in de soap. 

Andere projecten

Marjolein was negen seizoenen te zien als Maxime, de genadeloze zus van Ludo Sanders. De koek is op voor de actrice en ze heeft besloten om GTST te verlaten. Marjolein gaat zich richten op andere projecten. Zo is ze binnenkort te zien in een nieuwe serie op Videoland en staat ze vanaf volgend jaar op de planken met de theatervoorstelling You're The Top. 

Article continues after the ad

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: RTL