Tijdens het maken van de jaarlijkse GTST-castfoto, schitterde een ster door afwezigheid: Inge Schrama, beter bekend als Sjors Langeveld. Inmiddels is duidelijk dat Inge de soap tijdelijk verlaat én er een vervangster komt. 

Lees ook: Babynieuws: deze GTST-ster is in verwachting!

Tijdelijke stop

Volgend seizoen zien we niet Inge als Sjors op de buis, maar Melissa Drost. Inge heeft aangekondigd een pauze in te lassen. Ze is vorig jaar bevallen van haar tweede kindje en wil meer tijd voor haar gezin. Inge keert wel weer terug naar Meerdijk, maar het is nog niet duidelijk wanneer. 

Bekende vervangster

In de tussentijd wordt de rol van Sjors overgenomen door Melissa. De actrice is al aardig bekend, zo speelde ze in de film Rokjesdag, de musical Soldaat van Oranje en de serie Nieuwe Tijden.

Actie! Probeer Story nú, 10 nummer voor €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders