Toen bekend werd dat er een ‘All you need is love’-film aankomt, sprong menig vrouw een gat in de lucht. De populaire jaarlijkse kerstversie van het programma is als uitgangspunt genomen en Fedja van Huêt heeft de eer om de rol van Dr. Love te vertolken. Maar welke acteurs kunnen we nog meer verwachten?

De filmmakers hebben zojuist bekendgemaakt wie er naast Fedja van Huêt te zien zullen zijn in de film ‘All you need is love’, en dat zorgt voor nóg meer enthousiasme van onze kant.

Divorce

Waldemar Torenstra kennen we natuurlijk allemaal van onder meer zijn fantastische rol in ‘Divorce’, en nu is bekend dat hij ook een van de rollen in ‘All you need is love’ op zich gaat nemen. Daarnaast speelt Anniek Pheifer een grote rol in de film, en komen ook Malou Gorter (Borgen) en Hannah van Lunteren voorbij in de romantische komedie.

Beroemd item

In de film draait het allemaal om het koppel Gerco en Sandra, gespeeld door Waldemar en Anniek. Hun verhaallijn is geïnspireerd op een bekend item uit het programma ‘All you need is love’, waarbij een jongen iemand mee uit wilde vragen. Tijdens een concert reed hij met een motor het podium op, waarna Robert ten Brink het meisje in kwestie erbij haalde. Toen hij haar eenmaal mee uit vroeg, bleek dat het meisje al een relatie had. De ‘All you need is love’-film speelt zich 25 jaar na dit moment af en brengt in beeld hoe geprobeerd wordt om de twee opnieuw bij elkaar te brengen.

We zullen nog even geduld moeten hebben totdat we de film kunnen zien; vanaf december 2018 is-ie te zien op het witte doek.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders