De hele wereld smult ervan: de huwelijksdag(en) van Sylvie Meis en haar Niclas Castello. De twee zijn nu op huwelijksreis naar het Italiaanse eiland Capri. Het moment om alle details over de droomjurk naar buiten te brengen.

De onthulling doet de hoofdontwerper van het Israelische modehuis Galia Lahav.

Drie jurken

Alvast een leuk weetje: Sylvie droeg niet 1, maar 3 jurken op de heugelijke dag. 'Sylvie hield alles goed geheim, want ik kon op de dag zelf eerst nog geen enkele foto vinden. Maar toen deze er uiteindelijk was dacht: Wow, oh my God', aldus ontwerper Sharon Sever tegen Shownieuws.

Op maat

Het modehuis heeft er een jaar over gedaan om de japon op maat te maken. 'Deze vrouw weet heel goed wat ze wil. Ze wilde heel duidelijk laten zien dat dit niet zomaar een jurk is. Dus we kozen iets wat tijdloos is. Een expliciet soort kant dat helemaal nieuw is in onze collectie. We hebben bij de japon een bijpassende overrok en een sluier toegevoegd aan de look voor wat extra drama. Alles is met de hand gemaakt. Het is de persoon die de jurk maak, en dat heeft Sylvie zeker gedaan.'

Article continues after the ad

Broer en zoon

Sylvie en Niclas zijn op 19 september met elkaar getrouwd in Italië. De ouders van Sylvie konden wegens gezondheidsredenen niet aanwezig zijn, daarom werd ze werd weggegeven door haar zoon Damián en broer Daniel. 

Bron: Shownieuws Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.