Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee praten vrijdag verder over de toekomst van hun programma Veronica Inside. Het gesprek van donderdag leverde niets op. Vrijdag gaan ze om de tafel met hun werkgever Talpa, bevestigt Johan aan BuzzE.

Johan zegt dat de mannen 'midden in een gesprek' zitten en wil er daarom inhoudelijk niets over kwijt. 'Het zou onfatsoenlijk zijn om daar nu al iets over te zeggen', meent hij. De analyticus benadrukt wel dat hij - zoals hij eerder al zei - 'met niemand ruzie heeft.'

Verraden

Donderdagmiddag kwam het Veronica Inside-trio in een hotel in Zwolle bijeen om te praten over de toekomst van het programma die na de laatste uitzendingen in juni flink onder druk kwam te staan wegens vermeend racistische grappen en onderlinge onenigheid. René en Johan voelden zich verraden door hun collega Wilfred door de opzet van de veelbesproken racisme-uitzending en zeiden geen zin meer te hebben in het programma.

Weinig vertrouwen

René stelde eerder al weinig vertrouwen te hebben in de toekomst van VI. Alleen in een nieuw format zou het geloofwaardig zijn om met z'n drieën terug te keren, meende hij. Talpa vroeg het trio om zelf een oplossing te bedenken.

Article continues after the ad

Bron & beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.