Het derde seizoen van de familie Meiland staat voor de deur te trappelen. Iets waar de fans enorm naar uitkijken. Het zou eigenlijk gaan over de verhuizing naar Nederland, maar het wordt toch wijnen, wijnen, wijnen in Frankrijk.

De opnames vinden allemaal plaats bij het kasteel in Frankrijk.

Article continues after the ad

Afzeggingen

De reden? Nadat de bekend werd dat de Meilandjes een bord te koop in de tuin van chateau hadden neergezet, regende het afzeggingen. Fans waren bang dat ze Martien, Maxime, Claire, Nadège en Erica niet meer zouden zien. Maar Martien stelt iedereen gerust, de verhuizing gaat op z'n vroegst pas in de herfst plaatsvinden.

Verhuizen

'Wij gaan eerst dat hele mooie huisje verbouwen. Dat moet er helemaal piekfijn uitzien en dan komt er een bord ‘a vendre’. We zitten sowieso tot eind oktober hier op het chateau, dus alles wat de crew gaat opnemen wordt uiteindelijk hier gedraaid', aldus Martien in Ekdom in de Morgen op radio 10.

Nederland

Pas dit najaar gaan De Meilandjes definitief terug naar Nederland dus. Next stop: Hengelo. 'Wat wij aangekocht hebben is natuurlijk fantastisch. Het zijn drie wooneenheden op één stuk grond. Dus we hebben allemaal ons eigen plekje, maar wel bij elkaar. Dat is enig', aldus de kasteelheer.

Terug van weggeweest

Vanaf 23 maart is het gezin weer te zien op de buis. En daar zullen de fans heel blij mee zijn. Zeker als we kijken naar de knallende kijkcijfers van de afgelopen seizoenen. Gemiddeld keken ruim een miljoen mensen naar de ‘hysterische taferelen’ van de flamboyante kasteeleigenaar en zijn gezin.

Prijzen

En dat leverde weer een kast vol prijzen op. Met als kers op de taart: de Gouden Televizier-Ring in 2019. Verder vallen ook de Meiland wijnen soepeltjes in de mond. Het leverde goud en zilver op. Ook won Chateau Meiland zondag de Zapp Award voor beste familie programma 2020.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dry january 😅😂

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

 

Beeld: Talpa| Instagram/Radio10

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.