Janet Jackson was acht toen ze voor het eerst het podium betrad. Al snel behoorde de jongere zus van ‘The King of Pop’ Michael Jackson tot de tien meest succesvolle artiesten van de popmuziek. Maar zo rooskleurig als haar carrière is, zo ellendig verloopt haar liefdesleven.

Ze was pas achttien toen ze trouwde met zanger James DeBarge, maar al na drie maanden liet Janet Jackson gedesillusioneerd weten: ‘Dit huwelijk was een grote fout.  Ik wil scheiden!’ Na de breuk was het danser René Elizondo die Janet het geloof in de liefde teruggaf. In het diepste geheim legden ze hun huwelijksgeloften af. Maar acht huwelijksjaren later was de scheiding een feit. ‘René was mijn droomman,’ vertelde Janet. ‘Ik ben lang gelukkig met hem geweest, maar we gingen steeds meer langs elkaar heen leven. We zijn uit elkaar gegroeid.’ Na twee huwelijken was ze er kláár mee. ‘Ik geloof niet meer in happily ever after.’ Daar kwam de zangeres op terug toen ze verliefd werd op de steenrijke Arabische zakenman Wissam Al Mana, die ze had ontmoet bij een concert in het Midden-Oosten. Nadat Wissam haar een aanzoek had gedaan, bekende ze: ‘Ik had me voorgenomen nóóit meer te trouwen, maar Wissam hecht veel waarde aan het huwelijk.' Drie maanden later veranderde de roze wolk waarop Janet zat in een zeer donkere wolk: haar huwelijk met Wissam was op de klippen gelopen.

Lees het hele artikel in Story editie 24. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk ‘m via Blendle.


Wil jij op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: AP | Associated press (HH)
 

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders