Dennis Weening beleeft vandaag een moeilijke dag. Precies een jaar geleden overleed zijn geliefde vader Wim. Naast dit verdriet is ook zijn schoonmoeder vorige week overleden.

Op Instagram plaatst de presentator een foto van zijn lachende vader. ‘Vandaag is het gewoon alweer een jaar geleden dat deze strijder, mijn vader, is overleden. Gaat geen dag voorbij dat we niet aan hem denken’, aldus een emotionele Dennis. De presentator gaat verder: ‘Maar vandaag voelt toch even extra zwaar.’ De reden is het verlies van zijn schoonmoeder, net een week geleden. ‘Hoop snel weer wat positieve dingen te kunnen delen. Maar vandaag sta ik stil bij jou pap. We missen je verschrikkelijk 😔❤️’

Mooie herinneringen 

Naast deze post plaatst Weening ook nog een favoriet moment van zijn vader. ‘Zo herinner ik me jou het liefst pap. ❤️’, schrijft Dennis bij een oude foto van zijn vader en zijn dochter.

De tekst gaat verder onder de posts. 

Article continues after the ad

Ziek

Vader Wim kreeg eerst kanker (Non Hodgkin). Hoewel hij deze ziekte overwon, kreeg hij nog een hartaanval, hartfalen en vier jaar geleden een herseninfarct. 'Toen moesten we volgens de artsen afscheid van je nemen', vertelde Dennis vorig jaar op Instagram. 'Je zou nooit meer dezelfde zijn [...] En toen deed je iets wat niemand ooit had verwacht. Je “ontsnapte” uit het verzorgingstehuis en wist met alleen je linkervoetje en een rolstoel ongeveer 5 km af te leggen en je weg naar huis te vinden.'

Medisch wonder

Hij leerde zichzelf vervolgens weer lopen, zijn armen te gebruiken, schrijven, tekenen met links en zelfs fietsen. 'Alleen praten bleef moeilijk. Maar behalve dat werd je de allerliefste versie van jezelf. Elke dag zag je als een overwinning. En zelfs de huisarts noemde je een medisch wonder.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.