Dennis Schouten heeft nog veel verdriet om de dood van zijn ex-vriendin Lotte van der Zee. De verslaggever herdenkt het model met een speciale foto, die twee jaar geleden is gemaakt. 

Nog niet zo lang geleden zaten ze samen op de tribune van het voetbalstadion van Willem II in Tilburg. Nu is alles anders. Lotte is er niet meer. Dat kan Dennis nog altijd niet bevatten. 'Het blijft moeilijk en vooral heel oneerlijk..' schrijft hij op Instagram. 'Ik hoop dat je het daar goed hebt lieve Lotte.'

Article continues after the ad

Hartstilstand

Lotte, twee jaar geleden gekroond tot Miss Teenager Universe, werd eind februari getroffen door een hartstilstand tijdens een skivakantie in Oostenrijk. Ze werd in kritieke toestand overgebracht naar een universitair ziekenhuis in München, waar zij in slaap werd gehouden. Ze overleed begin maart.

Tia

De verslaggever kreeg onlangs ook een grote schok te verduren. Hij werd deze winter getroffen door een tia. Hij werd tijdens een interview met een voetballer onwel en kon niet meer praten. In het ziekenhuis werd vastgesteld dat hij een tia had gehad, een tijdelijke hapering van de bloeddoorstroming in de hersenen.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.