De vete tussen Dennis Schouten en Charly Luske lijkt na bijna twee weken wat bekoeld te zijn. "Charly en ik zijn uitgesproken, hoop ik", laat Schouten dinsdag aan het ANP weten. Er is al ruim een week geen contact meer tussen de twee mannen geweest.

Schouten stelde eerder te overwegen aangifte te doen tegen Luske wegens bedreiging, maar heeft dit voornemen nog niet doorgezet. De programmamaker heeft wel al melding gemaakt bij de politie van de vermeende bedreigingen die hij zou krijgen van Luske. 'De melding staat bij de politie en aangifte is nu dus niet noodzakelijk', aldus Schouten. 'Dit zal ik alsnog doen mocht ik iets van hem vernemen, maar het is nu rustig.'

Vermeende bedreigingen

Aanleiding voor de vermeende bedreigingen van Luske was de uitzending van Roddelpraat van twee weken geleden. Daarin vertelden Jan Roos en Schouten dat Luske relatieproblemen heeft met zijn vrouw Tanja Jess. Luske zou seksueel getinte berichten naar een andere vrouw hebben gestuurd. Hij bevestigde dat er inderdaad problemen zijn tussen hem en Jess en stelde zichzelf daarvoor verantwoordelijk.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.