Hoewel André (27) en Roxeanne (28) tegenwoordig weer goed door één deur kunnen, lijkt de nieuwe vlam van de zanger te zorgen voor een nieuwe tweespalt binnen de familie Hazes. Of tenminste, het bedrijf waarvoor zij werkzaam is dan.

Onder een post van Rachel over de documentaire laten zij namelijk achter: 'Vind het top en prachtig gefilmd. Geweldig om die ouwe beelden terug te zien en dikke schijt aan alle azijnpissers die weer commentaar hebben.' Wie goed op de pagina van Chicas kijkt, ziet dat Sarah veelvuldig in beeld verschijnt als model.

Article continues after the ad

Sneer

Iemand neemt het onder de post daarom ook op voor Roxeanne: die immers niet wilde dat haar privébeelden werden gebruikt. Is dit een indirecte sneer naar de zangeres? 'Dikke schijt ook aan zijn dochter? Die deze opnames nooit eerder zag en nu zonder toestemming met heel Nederland moet delen? Lees haar post eens, intens verdrietig', vraagt een volger zich dan ook af. 

Azijnpissers

Hierna lijkt de werkgever van Sarah de opmerking alleen maar te bevestigen. 'Azijnpissers dus', is nog te lezen vanuit het account van Chicas. Dat is geen goede start voor de familie Hazes...

Bron: Shownieuws | Beeld: Edwin Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.