Debby Pfaff werd bij het grote publiek bekend als een van de dochters van Jean-Marie uit de Pfaffs. Toch shockeert Debby nu haar fans met een nieuw uiterlijk, want zo ziet ze er nu uit!

Want hoewel de Pfaffs misschien niet meer zo in beeld zijn als toentertijd, brengt Kelly Pfaff daar nu verandering in. Zij doet namelijk mee aan Dancing with the Stars en zus Debby is daar natuurlijk voor wat support. Samen met haar man Nicolas Liébart verscheen ze op de rode loper, maar daar zou ze bijna niet herkend worden.

Article continues after the ad

Nieuw uiterlijk

Want het verschil met vroeger, dat is wel heel groot. De geruchten gaan dan ook dat Debby aan zichzelf zou hebben laten sleutelen, maar ze ontkent elke vorm van plastische chirurgie. 'Bedankt voor het compliment. Ik begrijp niet goed waarom mensen vinden dat ik hard veranderd ben. Waarschijnlijk omdat ik niet zo vaak meer in de media kom. Mijn haar is langer en blonder dan vroeger. En ja, ik heb een nieuwe bril. Maar voor de rest... Ik gebruik gewoon goeie gezichtscrèmes', aldus de oudste telg van de Pfaffs.

Geen plastische chirurgie

Ze heeft haar gezicht dus niet onder handen laten nemen door een plastisch chirurg. 'En als dat wél het geval was geweest, zou ik dat gerust toegeven. Ik ben zelfs voorstander van plastische chirurgie', verklaart Debby. Wel heeft ze ooit haar borsten laten vergroten en man Nicolas heeft een haartransplantatie ondergaan, maar verder heeft ze niks aan zichzelf laten doen.

Bron: Boulevard | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.