Bridget Maasland heeft al twee maanden niet achter de desk van RTL Boulevard gestaan. Is het toeval dat ze niet meer in het showbizzprogramma te zien is sinds haar breuk met André Hazes?

De presentatrice praat normaliter honderduit over haar collega-BN'ers in het programma, maar toen ze zelf in het middelpunt van de belangstelling stond tijdens haar relatie met André werd het een beetje ongemakkelijk. Af en toe deed ze een uitspraak, maar eigenlijk liet ze liever zo min mogelijk los. Tegen het einde van de romance was Bridget helemaal niet meer te zien in RTL Boulevard.

Article continues after the ad

'Niks aan de hand'

De afwezigheid heeft volgens Bridgets management niks te maken met de relatiebreuk. Ze doet het een tijdje rustig aan en zijn op zoek naar een datum om weer te beginnen bij het programma. 'Er is niks aan de hand, door corona is de planning wat verschoven’, aldus het management. RTL bevestigt dat en vermeldt dat er ook een aantal andere vaste gasten niet te zien zijn vanwege de veiligheid en de RIVM-maatregelen rondom het coronavirus.

Stroomversnelling

Bridget en André waren drie maanden samen. In die korte tijd hebben ze het al over serieuze onderwerpen gehad, zoals het krijgen van een kind. De RTL-presentatrice denkt dat hun relatie in een stroomversnelling is geraakt doordat er zoveel aandacht was voor hun romance. 'Daardoor kwam er zoveel op ons af. En hebben we misschien niet genoeg de kans gekregen om uit te vinden wat er tussen ons was.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.