Er gebeurde veel in Hillywood afgelopen week. Vooral Boer zoekt Vrouw-deelneemster Sandra en Linda's gewicht domineerden het nieuws. Wat zijn de best gelezen artikelen van deze week? Story zet het op een rij.

1. De échte reden waarom Sandra Olke de rug toekeerde

Boer Olke dacht zijn droomvrouw gevonden te hebben in Sandra. Alles wees erop dat Cupido raak schoot, totdat Sandra ineens veranderde in een ijskonijn. De Brabantse blijkt echter een goede reden te hebben voor de ommekeer... 

 

Lees het artikel hier.

 

2. Dít is het nieuwe gewicht van Linda de Mol

Het afvallen ging Linda de Mol de afgelopen weken makkelijk af. Tot nu. De presentatrice had het moeilijk. En toen kwam het weegmoment. Linda had er niet zoveel vertrouwen in, maar ze werd verrast.

 

Lees het artikel hier.

 

3. Nieuwe liefde Samantha ligt zwaar onder vuur

De nieuwe liefde van Samantha van der Plas, beter bekend als Barbie, ligt vlak na de bekendmaking van hun relatie onder vuur. Rolf zou een roerig verleden hebben...

 

Lees het artikel hier.

 

4. Vervelend nieuws voor Marco Borsato

Ook Marco Borsato blijkt getroffen door de grote brand in het westelijke haven gebied in Amsterdam drie dagen geleden. Marco had een repetitieruimte in het pand en deze was niet meer te redden. Hierbij zijn waarschijnlijk alle instrumenten in rook opgegaan...

 

Lees het artikel hier.

 

5. Zien: Roxeanne Hazes heeft een gloednieuw kapsel

Roxeanne Hazes is niet bang om te experimenteren met haar uiterlijk. De zangeres heeft al verschillende looks gehad en heeft nu wéér een bezoekje aan de kapper gebracht. 

 

Lees het artikel hier.

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: KRO-NCRV

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders