Er gebeurde veel in Hillywood afgelopen week. Vooral Rachel Hazes en haar verhaal in Story hielden de gemoederen bezig. Wat zijn de best gelezen artikelen van deze week? Story zet het op een rij.

 

1. Rachel Hazes: 'Ik wilde dood tijdens huwelijk met André'

Geteisterd door depressies kwam Rachel Hazes er niet meer uit. Na spoedoverleg met artsen en familie meldde ze zich bij de psychiatrische afdeling van een Gooi ziekenhuis voor acute noodhulp. De zelfmoordpoging die Rachel zou hebben gedaan wordt ontkend, maar een feit is dat de weduwe Hazes er ernstig aan toe is. Pijnlijk: al tijdens haar huwelijk met André liep ze rond met zelfmoordplannen... Moet haar zoon nu kiezen voor zijn moeder om haar te redden?

 

Lees het artikel hier.

 

2. 'Boer Olke wordt met Sandra niet gelukkig'

Datingcoach Denise Janmaat bespreekt deze week in Story de keuzes van de boeren uit Boer zoekt Vrouw. Welke relatie houdt stand en wie overleven het niet? Olke en Sandra behoren volgens haar in ieder geval tot de laatste categorie...

 

Lees het artikel hier.

 

3. Dionne Stax reageert voor het eerst op de vermeende affaire met Humberto Tan

Er wordt al weken volop gespeculeerd over de escapades van Dionne Stax en Humberto Tan. De NOS-presentatrice hield haar lippen stijf op elkaar, maar heeft nu tóch iets te zeggen over de geruchten. 

 

Lees het artikel hier.

 

4. Hoera! Eva Duijvestein is bevallen van een zoon en hij heet...

Beschuit met blauwe muisjes! Eva Duijvestein en Jan-Jaap van der Wal zijn de trotse ouders geworden van een zoon: Tove. 

 

Lees het artikel hier.

 

5. Barbie Samantha bevestigt haar relatie met de volgende woorden

Barbie en haar nieuwe vlam Rolf zijn zo gek op elkaar dat ze hun liefde niet meer onder stoelen of banken willen steken. Aan Shownieuws laat ze weten dat ze blij is dat ze nu eindelijk iemand heeft die ze kan vertrouwen. En ja wie weet... misschien komt er wel Barbie's baby No. 3?

 

Lees het artikel hier.

 

Beeld: Peter Smulders

Vier dagen nadat Jeroen van Koningsbrugge zijn grote liefde Marie-Claire Witlox in New York had ontmoet, vroeg hij haar daar ten huwelijk. Negen maanden later trouwden ze in Las Vegas. In 2020 gaan ze weer naar de Amerikaanse gokstad om hun geloftes af te leggen – voor de derde keer!

Hoewel Jeroen en Marie-Claire hun huwelijk nooit groots in Nederland hebben gevierd, is de plechtigheid in Las Vegas hen dierbaar. ‘Het duurt ongeveer acht minuten als je in Las Vegas trouwt. Qua tijd stelt het dus niets voor, maar voor mij en Marie-Claire is het onlosmakelijk verbonden met onze liefde voor elkaar. En om de zoveel jaar willen we dat graag herhalen.’ Amerika heeft voor het stel een bijzondere betekenis. Het was ook het land waar ze begin 2016 naartoe verhuisden. ‘Het plan was om meer tijd met ons gezin door te brengen. Ik was in Nederland zo druk met mijn werk. Het ene na het andere programma. Ik merkte ook dat ik mezelf begon te verliezen. Wanneer ik op straat liep, boog ik mijn gezicht af. Puur uit angst om herkend te worden. Tijdens mijn verblijf in Amerika heb ik mezelf ervan overtuigd dat dat onzin was. Er is niets mis mee om herkend te worden.’

Geen behoefte meer

Na anderhalf jaar kwam het gezin weer terug in Nederland. ‘Ik was toen al een jaar heen en weer aan het vliegen. Letterlijk. We waren ons doel om meer bij elkaar te zijn een beetje ‘vergeten’. Dat was de eerste zes maanden wel goed gelukt, maar daarna riep toch het werk. Er moest toch brood op de plank komen. Maar omdat Amerika in onze ogen het walhalla was, bleven Marie-Claire en de kinderen daar wonen. En ik pendelde tussen Nederland en Amerika. Waardoor ik mijn gezin nog minder zag dan toen we in Nederland woonden. Daarop besloten ook zij weer terug te komen. We hebben nu ook niet meer de behoefte om in Amerika te wonen.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Zijn vader René Froger zong het jarenlang en nu kan ook zoonlief Danny erover meepraten: een eigen huis. De 31-jarige zanger en zijn vriendin Ann Dominique zijn onlangs verhuisd naar hun eerste gezamenlijke woning in Huizen, het dorp waar Danny eerder met zijn ex woonde.

Wat direct opvalt in de beschrijving van de makelaar, is dat de woning de beschikking heeft over maar liefst vier slaapkamers, waardoor kan worden aangenomen dat Danny en Ann Dominique gezinsuitbreiding hoog op de agenda hebben staan. ‘Ja, er is ruimte voor een kind. Maar we zijn voorlopig beiden erg druk met ons werk,’ laat Danny weten. ‘Je moet wel de tijd hebben voor een kind. Ik wil geen vader zijn die z’n kind vijf dagen per week naar de crèche brengt. Ik wil mijn kind wel echt opvoeden. Maar op dit moment zijn we nog niet met een kindje bezig. We maken steeds een stapje en hebben net een huis gekocht. Daarnaast zou ik ook graag met Ann Dominique willen trouwen. Maar alles op z’n tijd. We overhaasten niets.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders